Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok lenne hogy erről akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lenne hogy erről akarok vele beszélni, ha megtenni még nem tehetjük meg?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már tervezzük, hogy le fogunk feküdni, de messze él és nem jött még össze a dolog. Viszont én imádok arról beszélni, hogy mennyire kívánom, mennyire élveznék dologkat stb., de azt vettem észre, hogy ő inkább visszafogodtabb ezzel kapcsolatban. 18/l
2019. szept. 8. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

Mi értelme van ha messze él?

Egy kaland lesz max az elsö

2019. szept. 8. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Az emberek.nem beszélni szeretnék róla hanem csinálni
2019. szept. 8. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Találkozás után könnyebb lesz. Kérdezz rá, hogy ha zavarja valami, akkor az mi. Tudni kell beszélni ezekről a dolgokról, majd belejön ő is, ha úgy érez, mint te.
2019. szept. 8. 19:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már egyszer, akkor tapogattuk egymást stb, csak nem értem beszélni miért alig akar róla.
2019. szept. 8. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Én jó ötletnek tartom, eszméletlenül érzéki és erotikus lenne, amikor végre beteljesedne, amit már annyiszor elképzeltetek :)
2019. szept. 8. 19:50
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha párszor érinted a témát az nem gond, de ha mindig erről tudsz csak beszélni az elég unalmas egy idő után
2019. szept. 8. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Számtalan oka lehet, frusztráció, nem verbális típus, gátlások, bizalmatlanság stb.

Ha inkább beszélni szeretnék róla mint csinálni, akkor keress egy nethuszárt. Fog neked beszélni róla, hosszasan ecsetelni mit hogyan miként tenne veled (+mellékeli a farkáról készült képet) külön kérés nélkül is.

2019. szept. 8. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban voltam egy evig, nekünk bevált:) küldj hozza képeket (arc nélkül), az tuti működik majd.

Mi olyan kis regényeket írtunk egymásnak, szexblogot tudnék írni belőle.

2019. szept. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!