Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szűz pasival összejönnétek, vagy ha ez kiderülne hagynátok a pasit?
Én 39 éves vagyok és szűz. A tököm tele van már ezektől a "nem akarok tanító néni lenni" szövegektől. Én is azt kérdem, hogy olyan nehéz lenne a szex?! Ha meg valaki hazudik, akkor lehet, hogy kiderülne, meglátszana a dolog közben a tapasztalatlanság, és akkor meg lebukik. Nem jó ez az egész így, marhára nem jó, sőt ez alapján megítélni valakit és otthagyni, miféle taplóság ez?! Megértőnek kéne lenni az embereknek, jelen kérdésnél a nőknek, és akkor nem kéne sumákolni. Hogyha én ilyen helyzetben lennék, valahogy marhára nem menne a hazudozás. Az ilyen férfiak vajon hogyan szerezzenek végre tapasztalatot a szexben, ha minden nő elutasítja őket, akivel megismerkednek? Sőt nyilván örülnek, ha egyáltalán nők közelébe kerülnek, rohadtul nem lehet ebben a helyzetben válogatni. Aki ebben a helyzetben van, az valószínűleg nem válogathat a nők között. Akit igazán érdekel a másik, akkor az nem a szexuális tapasztalata alapján fog ítélni.
És akiknek ez probléma, akkor azok vajon hány éves kornál húzzák meg a határt? És ha az illető teszem azt, mondjuk 1 évvel idősebb a határnál, akkor azt fogja neki mondani a nő, miután megtudja ezt róla, hogy "Basszus, bocs, de te kívül esel a határon, hagyjuk abba ezt az egészet!"?
Meg az is miféle dolog már, hogy ez inkább a férfiaknál probléma? Miért van az, hogy a nők kevesebb ilyen kérdést írnak ki? Nekik ezt talán jobban elnézik? Hogyha igen, akkor vajon mire fel, mi ez a kettős mérce? Hát, ütődött egy világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!