Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha keze, laba hatra van kotve egy csajnak es szaja is be van tomve akkor mit tudnak vele csinalni?
Figyelt kérdés
Ha sikerul elkepzelni ezt a pozt, hogy igy hason fekszik a csaj, akkor megmondjatok, hogy ilyenkor mit lehet vele kezdeni?2019. szept. 8. 08:38
12/13 anonim válasza:
Nem teljesen értem, mi lenne ezzel a csajjal a kapcsolatom? A nőm? Ő akarta így? Mert akkor csak hátulról tudnám betenni neki, és mivel engem a feneke nem vonz, csakis a puncijába. A hátrakötött lába miatt elég kényelmetlennek tűnik...
Ha viszont így találtam egy lányt, azonnal kiszabadítanám, és ha tetszik, utána megpróbálnék közeli kapcsolatba kerülni, és hagyományosan szeretkezni vele, jó előjátékkal, orállal, meg minden. (Bocsi, ha nem ezt vártad.)
13/13 anonim válasza:
Csikizd. Míg össze nem pisili magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!