Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Instan tangàs profilkep?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Instan tangàs profilkep?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hugom 18 eves es a vele egykoru ismerosei olyan kepeket raknak ki instara,hogy leesik az allam. Es rossz ertelemben. Lany vagyok en is,o is. Profilkepnek tangas kep. Oke,hogy a strandon van vagy a tengerparton ,de miert kell a tizeneseveseknek ilyen kepet kirakni magukrol? Csak szerintem durva ez? Koszi elore is a valaszokat :)

2019. szept. 7. 18:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Furdoruha es ugy a tanga.....
2019. szept. 7. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
kép?
2019. szept. 7. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha a valóságban is úgy van, akkor az instán is lehet (sztem L.)
2019. szept. 7. 18:27
 4/7 xKakashix ***** válasza:
92%
ezt látják másoktól is és gondolják így jön majd a sok like, sok üzi stb... azok raknak ki ilyen képet/képeket akik fel szeretnék hívni magukra a figyelmet első sorban.. ezzel csak az a baj ez a fajta figyelem felkeltés az "olcsóbbik" fajta, kirakod a tested (popsi, mell, stb) és ennyi... de van jobbik fajta figyelem felkeltés ami mondjuk kreatív, ötletes vagy szimplán gyönyörű, ami hozzáteszem még mindig lehet szexi is anélkül, hogy kiraknád bármid is, csak ezt nem nagyon gondolják át, hogy ez mivel járhat ha netre raksz ilyen képeket ahol többet mutatsz mint kellene, aztán később jön majd a megbánás stb..
2019. szept. 7. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Én hetero férfiként mondom hogy szerintem is durva, engem is lesokkolnak állandóan, és úgy érzem nem igazság hogy a mai fiatalok ilyen könnyen hozzájutnak ilyen tartalmakhoz.

Emlékszem amikor én voltam annyi idős, még egy cicis képért is meg kellett küzdenem!

2019. szept. 7. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Lányként mondom, hogy pár éve (15 évesen kb) rajtam volt egy bizonyos nyomás hogy tegyek ki segges képet, vagy dekoltázsosat mert láttam mennyi likeot kap az aki kitesz ilyet (lehet hogy ő már 20 is volt de akkor nem így néztem a dolgokat) , vagy mondjuk egy kihívó bikiniset mint ebben az esetben. Én aztán nem raktam ki semmi ilyet, nem volt bátorságom és mostmár nagyon örülök is neki. Ma már úgy vagyok vele hogy amíg mások tesznek fel és igényes, jó kép addig legyen, ha pl egy nyaralós kép Mallorcaról ahol épp bikiniben ül a vízben az sztem teljesen oké. De ilyen tükörben pucsítós, kelletős képek már nem azok, általában aki ilyet feltesz az több figyelmet szeretne (mikor én ilyen képek kirakásán gondolkodtam én is azt akartam) és azt egy elég alja rétegből kapja meg.
2019. szept. 7. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez a XXI. század, a múlt században még bokáig ért a szoknya, a 60-70-80-as években egyre rövidült, most már tangás képeket tesznek ki a fiatalok az internetre.
2019. szept. 7. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!