Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIúk! Miért nézitek le azokat a lányokat, akik igenis beismerik, hogy számít a méret?
#18 (xKakashix)
"#17 és te lennél a kivétel ezzel a válasszal? :D ezt így elég nehéz lesz elhinni"
Bizonyára neked is feltűnt, milyen sok itt a "nekem minden mindegy, én mindent elfogadok" (csak végre valahogy elmondhassam magamról, hogy lett barátnőm) látszat-jófiú, akik nem képesek feldolgozni, hogy normális embernek vannak preferenciái, belsőleg is, külsőleg is, és ez utóbbitól nem lesz automatikusan felszínes valaki. Ha erre vagy kíváncsi: nekem is megvannak a magam többé-kevésbé hétköznapi hiányosságaim, de ebbe a csoportba speciel pont nem tartozom.
Üdv.
#25 na ez máris egy sokkal intelligensebb válasz volt és igen nekem is feltűnt persze, sok itt a kamu ember, akik olyan dolgokról írnak véleményt, amit életükben nem tapasztaltak még... nem tudom, hogy ez miért jó nekik, ennek ez oldalnak az lenne a lényege, hogy más embereken segítsünk, jobb esetben a mi VALÓS tapasztalataink alapján, de néha olyan kommenteket látok, hogy kiugrik a szemem :D
én ha nem tudok hozzászólni egy kérdéshez, akkor egyszerűen nem írok alá semmit..
hozzáteszem én nem tartozom a látszat jófiúk közé, általában az eddigi tapasztalataimból próbálok meríteni és ez azért úgy gondolom, hogy szokott is látszódni a válaszaimon
egyébként nehéz ítélkezni valakiről egy válasz alapján, próbálok is nem előítéletes lenni, de ez sokszor nehéz, mert kegyetlen sok az idióta válasz (tisztelet azoknak akik értelmes válaszokat írnak) :D
lehet hogy ez most nem a kérdéshez illő válasz volt, de úgy gondoltam ezt most le kell írnom..
Üdv
Annyi eszed sincs hogy leírd, mekkora kell neked! Nem mindegy hogy egy elégséges minimumon ugrasztod össze itt az embereket vagy csak egy lóméretűt érzel!
"Ennek valójában a szex érzetében van jelentősége, a mellméret esztétikai dolog"
Te nagyon tévedsz! Számít hogy nem-e lankad le tőle vagy hányom el magam közben a melleidtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!