Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nő nagy farkat akar?
Régóta szexpartnerkeresőzök, de kb 2 lehetőség van:
1. Már az adatlapján ott van, hogy csak nagy intim mérettel.
2. Nincs kiírva, de a beszélgetés során kiderül, hogy bár nem érdekli a méret, azért nagy legyen, mert otthon is az van stb hülye szövegek.
A legjobb pedig, hogy 17 centivel frankón van, hogy el vagyok küldve.
WTF?
Mert az a jó. Nem értem mit kell ezt kerdezgetni ?
Aki beszélt már nővel az pontosan tudja.
Ja nem hisz 13,12 az átlag az bőven elég 😂😂😂😂
Ezt én is észrevettem, hogy társkeresőkön ez megy. Viszont ezt kb 20 nő statisztikája alapján nem ítélném így meg, ahogy te.
Mondjuk én nem igazán beszélgetnék senkivel a farkam méretéről, főleg nem ismeretlennel. Ha nem akar dugni, akkor menjen aztán keresgessen farokméretekre. 🤷♂️
17 centivel simán van esélyed, bár sokaknál az a minimum. Akinek ennél kisebb van az az, aki esélytelen. Persze barátnőt/feleséget találhat, de a nő azzal csalja akivel csak tudja. Amelyik nő meg átlagost mond, arról csak annyit, hogy nőknél átlagos=18cm
#11 Az átlag tényleg 13,12cm elvileg, de az biztos hogy 12-16cm között van. Csak kár, hogy ekkora egy nőnek se jó :D Hiába nyugtató valakinek, hogy nem kicsi, hanem átlagos, az se jó.
Nem kamu(persze biztos vannak olyanok is), illetve nem 20 nő alapján írom ezt.
10 éve vagyok fent a Goldengaten.
Bár tény, hogy én se fekszem le akárkivel.
Attól rosszul vagyok, amikor Noémi stílusban ír :D
Akármi is legyen a helyzet azt vedd számításba, hogy a szexpartner keresőkön a nők egy nagyon kis részét fogod megtalálni. És logikusan feltételezhető, hogy mivel szexpartner keresőről van szó, a nők ezen kis részét sokkal inkább fogja érdekelni a testiség.
Lényeg a lényeg egy szexpartner keresőből kiindulva hiba lenne általánosítanod az összes nőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!