Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfinak tetszik, ha a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak tetszik, ha a nő nyög?

Figyelt kérdés

Én végig adok ki hangokat, mert így sokkal jobban élvezem és csak úgy jönnek maguktól... Az orgazmus elég hangos.

Az az igazság, hogy férjemmel évekkel ezelőtt megromlott a szex, ő végre most már elmondta, hogy nem talál kívánatosnak (pedig kb. minden pasi és nő szerint baromi jól nézek ki és adok is nagyon magamra).

Válófélben vagyok, mert nem tudtam feldolgozni minden téren a lekezelést.

Szinte szűznek érzem magam, annyira keveset szexeltem évek óta, de mostanában, hogy végre ki tudtam őt rakni, egyre többet nyúlok magamhoz és kiengedem a hangom.

Félek, hogy mi van, ha ez nem tetszik majd egy esetleges új partnernek. Kérlek nyugtassatok meg, hogy a szexi nyögés normális. Nem valami fura hangokat adok ki magamból, ez tutifix...

2019. szept. 7. 02:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy tetszik... az egyik legizgatóbb dolog.

40F

2019. szept. 7. 09:31
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Én azt szeretem, ha kimondja, amit gondol, s nevén nevezi a dolgokat.

A nyögés jó, de nem elég, én szeretem hallani, hogy "ba...ál" stb. Ha valaki ezt nem engedi ki, pedig gondol rá, akkor ugye visszafogja magát, márpedig a szexben az a jó, amikor nem fogjuk vissza magunkat.

2019. szept. 7. 10:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Összeszednétek pár mondatot, mit szerettek hallani szex közben? Beszélni nem merek, max. annyit, hogy "még"... Vagy "ne hagyd abba"

Mikor mondtam neki, mit szeretnék, akkor ment el igazán a kedve. Így egy idő után már nem beszéltem, feltéve, hogy végre hajlandó volt ágyba bújni...

2019. szept. 7. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nem nyögsz, akkor azt hisszük, hogy nem is élvezed
2019. szept. 7. 16:20
 15/18 A kérdező kommentje:
És ha egy pasi sose nyög? Az jelent valamit?
2019. szept. 7. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2019. szept. 7. 17:54
 17/18 A kérdező kommentje:

34.

Ez egy irdatlan hosszú kapcsolat volt és jóformán legszebb éveim múltak el szex nélkül... Remélem azért, hogy a 35 szebb lesz :D

2019. szept. 7. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem speciel a női nyögés izgat a legjobban.
2019. szept. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!