Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a diáklányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a diáklányok közül sokan állnak "örömlánynak" alkalmanként?

Figyelt kérdés

Gondolok nyilván a 18 év felettiekre, akik valóban tanulnak valahol.

Sokszor olvasni, hogy fiatal diáklany anyagiakért cserében alkalmi kapcsolatot létesítene.

Akár az erre szakosodott oldalakon.

De vajon ez valóban így van, vagy csak propaganda?

Nyilván egyesek tényleg jobban feloldódnának egy ilyen hölggyel.

Főleg akik attól tartanak, hogy egy tanulatlan, bunkó hölgyemény fogadná, ami elvenné a varázsát.

2019. szept. 6. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Alkalmanként én is szívesen segítenék a hitel visszafizetésében egy bevállalós diáklánynak pesten 😉

48+Ffi

2019. szept. 7. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
10. Mire keressek is rá? A tandíjat említette, hogy drága, én a válaszba direkt leírtam, hogy a tandíjra reagálok, és te képes vagyok ekkora hülyeséget ideírni? Tanulj már meg értelmezni egy mondatot, remélem nem jársz egyetemre.
2019. szept. 7. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak, de sajnos sok hazudik mert nem diáklány, én akit keresek ő tényleg egyetmista és esze is van, de kb az ötödik percnél kiderül hogy egyetemet még kívülről sem látott.
2019. szept. 7. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Rengetegen.
2020. máj. 11. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!