Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mivel lehet titeket a legjobban beindítani?
Figyelt kérdés
2019. szept. 6. 18:50
1/16 anonim válasza:
Nem tudok különlegeset mondani: ha szerelmes vagyok belé, az érzés viszonzott és érzem, hogy kíván. Akkor én is megbolondulok az érzelmektől.
2/16 anonim válasza:
Mindenkit mással, egy golddiggert egy új autóval, egy prostit a bankjegyekkel, normális nőt meg általában azzal, hogy figyelnek rá.
3/16 anonim válasza:
A csajokat elektromos kurblival, óramutatóval ellentétes irányban tekerve.
4/16 anonim válasza:
Egy olyan férfival akibe szerelmes vagyok. Akkor már a tekintetére is begerjedek. Más tehet velem bármit, nem fogok kívánni.
5/16 anonim válasza:
Ha jóképű a pasi akkor sok pénzzel
6/16 anonim válasza:
Lóvé, lóvé, lóvé
Na jó nem .
Egy jó masszírozás is elég
7/16 anonim válasza:
Kis farok, lehetoleg legyel impotens es rengeteg loved legyen.
Azzal.
8/16 anonim válasza:
Ha örömöt okoz,jól érzem mellette magam,jó humora van figyelmes törődős flörtölős. Ágyban is szuper odaadó,meg gondoskodó is.
Na meg persze jól néz ki.
10/16 anonim válasza:
Változó, de jobban szeretem ha a pasi jön rá magától, és nem nekem kell elmondanom neki h mit h szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!