Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert "szereti" egy ferfi ezt az opciot? 21/L
Sokan szeretik ferfiak, nok az anal szexet.
Aki hetero es ferfi, de nagyon vonzodik egy noi popsi lyukhoz szinte jobban mint a puncihoz, abban rejlik meleg hajlam tudta nelkul?
Oke hogy szuk es jobb erzes egy ferfinak biztos farok ugyben a popi lyuk de miert elvezi jobban mint a puncit?
Kerlek ne kovezzetek meg azert mert erdekel valami.
Azért vágynak rá amit leírtál, pluszban még annyi, hogy jól esik ha egy nő így mutatja ki a bizalmát felénk, hogy a popsijába is engedi.
Nem utal meleg hajlamra
szeretem az ujjammal a popsit izgatni, de a lyukat nem használom erre. Másra van kitalálva
miért is használják sokan? mert nem kell védekezni, mert szűkebb és szorosabb, mert "a popsi az új pun*i" - beteg divat.
42/F
Nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent melegnek lenni. A melegek a saját nemükhöz vonzódnak, egy meleg férfi számára nem izgató a női test, nem érdekli a női gondolkodás, nem tud szerelmes lenni egy nőbe.
A melegek azért análisan közösülnek, mert nem tudnak máshogy. Mivel a férfiaknak nincs hüvelyük!
Ami a kérdés volt, hogy miért vonzódnak a férfiak a nők popsijához, azért mert alapvetően is megnéznek az utcán egy jó popsit, szívesen fogják meg és kényeztetik mivel az is egy erogén zóna. Semmi köze a melegséghez
Megveszek a szep női szemekért.
A férfi szemek hidegen hagynak, pedig ugye golyó-golyó
Ha úgy veszuk a popsiba nem mindenki szereti es csinálja, viszont punciba mindenki csinálja, talán ezért is.
Én meg nem próbáltam , nem igazán szeretnem kipróbálni, ezért más véleményem sincs.
Én megmondom, hogy miért szeretem. Sokat gondolkodtam ezen.
Nem az a lényeg, hogy szűkebb vagy melegebb... ezek marginális különbségek. Valójában punciban lenni jobb érzés, mert nem kell finomkodni, magától síkosodik, élvezi a nő is, számos előnye van a popsihoz képest.
Megmondom én miért izgató mégis az anál, a megalázás miatt. Amiatt, hogy ott van 3 centire a vaginád, mégis a seggedbe rakom és neked fájni fog. Ráderőltetem ezt és te ennek ellenére behajolsz nekem. Engedsz az akaratomnak és elviseled a szenvedést, amíg én élvezkedek rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!