Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok itt privátozni? F29
Figyelt kérdés
Trollok kíméljenek. Köszi!2019. szept. 5. 22:54
12/30 anonim válasza:
A 10-es jól írja. Nincs itt olyan pasi akivel eddig értelmesen tudtam volna kommunikálni. Agyfaszt tudok kapni a "milyen pózban" és a "hová élvezett" kérdésektől. Tényleg komolyan gondolja valaki, hogy ez nem baromi gáz??? De a legrosszabb, hogy kivétel nélkül mindenkiből előjön a bunkó gyökér, amint nem az van amit szeretne. Borzasztóan lehangoló, hogy ennyire sokan ilyen alacsony szinten tudnak csak működni.
13/30 anonim válasza:
Ha normália partner akkor igen. Ismerkedők, képkéregetőkkel nem, ezeknek nem is válaszolok
14/30 anonim válasza:
#12: pasi nincs is, de férfi van. Viszont a kommented kritikán aluli.
15/30 anonim válasza:
12# szerintem meg korrekt a kommented.
16/30 anonim válasza:
Szerintem is szépen leírta 12-es a lényeget. Én már rég nem is válaszolok senkinek, az ilyen miatt mint a 14...
Nagyon gáz.
17/30 anonim válasza:
Ha mindenkivel bajotok van, akkor talán magatokban kellene keresni a hibát!
18/30 anonim válasza:
Nincs bajunk mindenkivel. Csak a notorius p#csfotósokkal..mi nem izgulunk fel egy p#cs látványától értsétek már meg. Nekünk fontosabb egy -beszélgetés mielőtt bármibe belemegyünk.
19/30 anonim válasza:
Nem keresünk mi hibát senkiben. Kéretlenül kapjuk a sok bunkóságok, így könnyen megtaláljuk keresés nélkül is. :)
20/30 anonim válasza:
Vannak itt normalis pasik amugy. Csak sajnos kulsore nem az igaziak. A helyesek nem itt keresnek partnert. Ez az elmult hetek tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!