Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kihasználnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnátok?

Figyelt kérdés
Ha egy részeg lány annyira kész lenne a piától, hogy nem nagyon van tudatában a dolgoknak de menni stb tud szóval nem öntudatlan. Elvinnétek megdugni, ha eleinte nem ellenkezik/nem csinál semmit, mert annyira pia hatása alatt van?
2019. szept. 5. 20:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki a válaszomat lepontozta az menjen a jó édes anyjába. Ezért retteghetnek a nők, mert egy ilyen választ lepontoznak.Elég szégyen ha valaki nem így gondolja mint én
2019. szept. 5. 21:10
 12/26 A kérdező kommentje:
Miért undorító egy részeg nő?
2019. szept. 5. 21:10
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan mondom, az agyamat eldobom. Azért mert egy nő nem ellenkezik, az nem jelenti azt hogy az nála igen 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2019. szept. 5. 21:12
 14/26 anonim ***** válasza:
14%
Kihasználnám biza :D
2019. szept. 5. 21:15
 15/26 anonim ***** válasza:
85%

Na most a #11-es hozzászólóval teljesen egyetértek.

Ki az az elferdült agyhalott, aki a feltett kérdésre nemmel válaszoló, és ezt meg is indoklókat lepontozza?

Ha valaki azt gondolja, hogy egy részeg, magatehetetlen nőt megdugni nagyon jó, gondoljon bele abba, hogy ha ő ilyen állapotban lenne, mennyire örülne, ha seggberaknák?

2019. szept. 5. 21:16
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

Miért vannak lepontozva a normàlis vàlaszok?? :0

Elképesztő hogy ezt a kérdést komolyan kiírtad.

Na ezért se iszok soha annyit hogy részeg legyek! Elképesztő , hogy van olyan emberi lèny, aki simàn megtenné ezt egy magatehetetlen nővel.

És igen, ez nemi erőszak, akàrhogy is nézzűk, mivel a nő nem egyezik bele és magatehetetlen...

2019. szept. 5. 21:17
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan mondom sajnálom a nőket, mostmár értem miért óckodnak a normális pasik miatt. Mert már bennünk se bíznak az ilyen kretének miatt. Az én szememben most jó pár férfitársam leszerepelt .
2019. szept. 5. 21:19
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

Az akaratnyilvánításra képtelen személlyel folytatott nemi aktus ugyanúgy nemi erőszak. Azaz ha annyira "készen van" hogy képtelen se igent, se nemet mondani akkor az már nemi erőszak.

Ha csak részeg de még igent tud mondani akkor meg simán csak nem túl korrekt, de akkor lehet józanul is belemenne úgyhogy cserélj vele telszámot :)

2019. szept. 5. 21:27
 19/26 anonim ***** válasza:
60%
Beszámíthatóság a lényeg.
2019. szept. 5. 21:30
 20/26 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok, egy múltkori dolog miatt jutott eszembe. Elég sokat ittam és odajött egy pasi, mondván hogy hallott pár srácot beszélni arról hogy mennyire kész vagyok és "farokra húznának" és leült velem beszélni (tényleg borzasztóan voltam, szerencsére viszont az alá a szint alá nem megyek hogy ne mondjak nemet, ne tudjak semmit se magamról, viszont elhiszem hogy úgy néztem ki mintha). Szóval miután ő elment valahova (nem bébiszitterkedhet egy ilyen balfácánt mint én egész este, az is kedves már hogy szólt) kb két perc se telt el három csávó odasétált hogy vesznek nekem még piát, aztán menjünk el "sétálni" négyesben. Persze innen kb semmit esély hogy bárkivel is összefussak meg 10 embert nem vehetem alapul névtelenül ahhoz hogy 1000 másikat megítéljek, de kíváncsi voltam. És hát hiába mondja itt majdnem mindenki hogy nem, privátban több "igen" jött. Köszi a válaszokat. 19/L
2019. szept. 5. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!