Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy egyszerre két pasival szeretek sz. Retkezni miért k. rvznak le?
Figyelt kérdés
Nem is vagyok qu.rva, csak azokkal csinálom akik tetszenek, nem pénzért csinálom.2019. szept. 5. 17:03
1/11 anonim válasza:
Talán nem kéne világgá kürtölnöd. Nem hinném, hogy annyira érdekelné bárkit is, hogy éppen hány emberrel mit csinálsz a négy fal között...Ajjj....Tuti kamu kérdés....Én barom meg bedőltem? :O Aztaqva....
2/11 anonim válasza:
Az ilyen jellegű kérdések 90%-a kamu.
4/11 anonim válasza:
Amit az emberek nem értenek meg és vagy új számukra, azt általában rossznak vélik és elítélik.
Nyilván azért csinálod így, mert te ezt élvezed, nincs ebben semmi rossz. Tisztában vagy magaddal a vágyaid megéléséhez pedig van elegendő bátorságod, teljesen jó. Úgy csináld ahogy neked jó, ne foglalkozz másokkal..
5/11 subrette válasza:
Miközben két pasival kufircolsz, egy másik lánynak nem jut pár, mert Te lefoglalsz kettőt.
6/11 anonim válasza:
Miért szerinted te egy átlagos erkölcsös lány vagy? Nem csak az k.va aki pénzt fogad el. Te még rosszabb vagy.
8/11 anonim válasza:
Miért foglalkozol mások véleményével? Mert kamu a kérdés? Ja tuti. Ha tényleg két pasival szexelnél, nem zavarna ha ilyeneket mondanának rólad, csak élveznéd. Én minden szombaton elengedem magam, nem számolom hány pohár és hány farok kerül a számba. És leszarom ki mit gondol. Ja, és kérdést se írok ide, hogy miért kurv.áznak le...
9/11 anonim válasza:
nem vagy qu.rva, csak irigyek rád. 29/F
10/11 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a hármasozás minden csak nem szeretkezés, bár attól aki szereti annak még nagyon jó. Egyébként nem mindegy hogy irigységből, vagy erkölcsi magaslovon ülés miatt szólnak le? Élvezni akarod a szexet vagy elismerő oklevelet vársz érte másoktól? Senkinek semmi köze hozzá kikkel mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!