Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már uszoda öltözőjében?
Dolgoztam strand üdülőben karbantartóként. Hotel és apartman házak is voltak, több medence, sportpályák, étterem, szórakoztatóközpont.
Mit ne mondjak, egy egész erotikus regényt tudnék írni az ottani életből. ;-) Volt ott romantikus szerelem, ízléses erotika, szabad szex, vad szenvedélyes orgia... Amikor tehettem és adódott a lehetőség magam is kivettem a részem mindebből.
Dolgoztam strand, sportuszodában is, ám ott nagyon figyeltek, hogy ne történjenek ilyen esetek a vendégek részéről. Szerencsére, a dolgozókra már kevésbé ügyeltek. ;-) Mivel bejárásom volt mindenhová, beleértve olyan helyeket is, ahová mások nem jöhettek, ill. nem is jöttek, így ezt ki tudtam használni. Akadt olyan vendég, sőt, kolléganő is, aki szívesen tekintette meg ezeket a nyilvánosság elől elzárt helyeket. ;-) De az öltözőkben nem voltak kalandjaim, hiszen azok nem koedukáltak és kialakításuknál fogva igen feltűnő lett volna.
Igen, nem voltunk hangosak. Nem volt a legkényelmesebb de jó volt. Nem buktunk le :)
33F
12
kis irigy :)
a kérédst is töörlni? miért? egy átlagos sportuszoda ötözőjében nagyon durván szexelnek általában. ne vicceljünk már, tele fiatalokkal, jól esik sokaknak az edzések utáni szex.
16
tudod, az a helyzet h a valóságban jóval többen vannak, mint azt valaha is gondolnám. sokszor rádöbbentem már ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!