Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vertètek már valakinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vertètek már valakinek a kajájába?

Figyelt kérdés

Mondjuk pincèr az ètterembe, bosszúból, vagy bamburgerbe?

Èreztèk?

2019. szept. 5. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
hol van ez a hely? jövök én is eszem valamit :P
2019. szept. 5. 13:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó sokan vagytok itt nem kicsit betegek. Beleverni valaki kajájába? Értem én ha haragosod, de aztán menj te étterembe és netán valamit szóljál meg akár jogosan, aztán jó ízűen fogyaszd amit hoztak. Ezek után meggondolom hol eszek.
2019. szept. 5. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi undorító embert:D hányinger
2019. szept. 5. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
En kiverni szoktam a tenyerembe majd nem megmosott kezzel huspultban nyulkalni. Vagy arut feltolteni a Escoban
2019. szept. 5. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Az exem nem szerette az oralt! Mikor megcsalt eszembe jutott hogy a hűtőben ott a majonéz és csak ő eszi..
2019. szept. 5. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég beteges-gyerekesek vagytok.

Egyfelől ha éhbérét dolgoztatnak hamburgeresben, miért nem hagyod ott, és mész olyan helyre, ahol többet keresel? Akkor már a saját hamburgeredbe is nyomhatnád a ge-cit minden reggel. A gyerekek, lányok meg mit ártottak neked?!

Eleve nem az lenne az egyenes, hogy odamész a főnökhöz, és azt mondod, hogy vagy emelje meg a fizetésed, vagy lelépsz? Mikor kértél fizetésemelést utoljára? Lehet, hogy meggondolná a dolgot, hiszen nehezen találni új munkaerőt.

Egyébként mivel ők nincsenek tudatában a dolognak, nem is megalázó az egész. A megalázás másról szól (amiről nem tudsz, neked se fáj)

És neked miért jobb, több leszel általa? Megoldást nyújt a vélt vagy valós sérelmedre? Én hiszek abban, hogy mindenki visszakapja azt, amit ad, így te is. Jó étvágyat!

2019. szept. 7. 09:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Troll kerdes.

De kossz a komoly valaszt.

2019. szept. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!