Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
160 cm és 69 kg már a tulsulyos kategória, telt, vagy gusztusosan húsos?
Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 06:33
11/25 anonim válasza:
160 cm hez az ideális súly, de ellenőrizheted testtömegindexel is, 52-54 kg körül lenne....
12/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sok.
2 gyerek
Gének
Időhiány
Tudom hogy mindenkinek arra van ideje amire hagy magának.
Köszönöm a válaszokat.
2019. szept. 5. 08:03
13/25 anonim válasza:
Egy korábbi válaszomban már megírtam, hogy nekem bejön, főleg két gyerek után na.. Meg lehet tudni az életkorod?
14/25 A kérdező kommentje:
40
2019. szept. 5. 08:51
15/25 anonim válasza:
:) én is 40 nem tudom, aki e miatt nem akar tőled semmit, vessen magára, szerintem ennél sokkal fontosabb tényezők játszanak egy kapcsolatban.
16/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Egyébként van párom. Csak néha jól jön a megerősítés.
2019. szept. 5. 09:22
17/25 anonim válasza:
Ha arra gondolok, hogy én 10 centivel vagyok magasabb és 10 kiloval könnyebb és így is úgy érzem, hogy azért lenne még honnan lefaragni, akkor az általad írt alkat már nem a gusztusosan húsos hanem a telt kategória.
18/25 A kérdező kommentje:
Azért írtam 3 lehetőséget hogy lehessen választani. Egyébként a nekem nem tetsző válaszokat is zoldre ertekeltem
2019. szept. 5. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!