Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 évesen szűz vagyok. Ciki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen szűz vagyok. Ciki?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, mert kicsit szégyenlős is vagyok és azt sem akarom, hogy bárki megb....on - nem vagyok egy darab hús. Inkább megvátom az igazit! :) Ciki?

2019. szept. 5. 00:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen ciki, mert a 10000ik ilyen kérdés kb és szomorú hogy 23 éves létedre itt tartasz!
2019. szept. 5. 05:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Miértbtőlünk kérdezed h ciki? Te így döntöttél akk nem m1 h mi mit gondolunk?
2019. szept. 5. 06:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem ciki, miért lenne az? Csak mondjuk abban a korban már mennek egymás között a szexuális töltetű poénok, meg máshogy állsz hozzá sok mindenhez, ha már voltál együtt valakivel. Tehát nem ciki, de minél tovább vársz, annál nehezebb lesz normális párkapcsolatot kialakítanod.
2019. szept. 5. 07:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, de nem szerencsés szvsz. Az első után szerintem meglátod úgyis, hogy kár volt annyit várni vele, ez nem a világ legnagyobb dolga hogy húha első. Ezt csak azok hiszik akik még szűzek.

Élvezd a tested, persze ésszel

2019. szept. 5. 08:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, ciki majd akkor lenne, hogy ha 10 vagy 15 év múlva is ugyanez lenne a helyzet...
2019. szept. 5. 08:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Én az idén vesztettem el. Nem sokminden változott.

23f

2019. szept. 5. 10:54
 17/17 anonim ***** válasza:
én is 23 évesen veszítettem el. Cikinek ciki, mert én is cikinek éltem meg, de utána hamar bepótoltam
2019. szept. 5. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!