Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha szinte csak az ilyen típusú férfiakhoz vonzódom?
Figyelt kérdés
Kopasz,tetovált,nagydarab (nem kell kigyúrt legyen,csak férfias legyen,az se baj ha pocak). Ha kicsi szakáll vagy borosta is van akkor teljesen végem.
De miért erre bukom? Annyi normális pasi van,más külsővel,de esélyt se adok nekik,mert szexuálisan nem mozgatnak meg.
Mi lehet az oka?
Hogyan tudok ezen dolgozni,hogy ne csak az ilyen külsejű férfiak izgassanak?
2019. szept. 4. 21:17
1/16 anonim válasza:
Az az oka hogy mindenhol a pofádba nyomják, hogy ez a fajta pasi a tökéletes.
2/16 anonim válasza:
Akkor lehet hogy én vagyok a h@lye..De nekem pl soha de soha nem tetszettek ezek a férfiak.
3/16 anonim válasza:
Sehol se nyomnak ilyet senki arcába.
4/16 anonim válasza:
3-as, de igen. A médián keresztül. A celebek
Kezdjük pl. a legnagyobb seggarc celebbel: Berki Krisztiánnal
Aztán ezt a gyökeret majmolja a sok barom. És a fesztiválon őket látod. Mint a kínaiak...mind ugyan úgy néz ki.
5/16 anonim válasza:
Én nem ilyen vagyok, de ha egyszer kipróbálnál akkor biztos vagyok benne, hogy én is nagyon vonzó lennék szexuálisan.
6/16 anonim válasza:
Nem baj. Engem pl. a hideg ráz ettől a típustól, de így szép az élet, mert nem fogjuk elszeretni egymástól a pasijainkat.:)
7/16 anonim válasza:
Valószínű faterod ilyan kamionos alkat.
8/16 anonim válasza:
Borotvált fej pipa, borosta szintén, de a tetoválást hanyagolnám.
9/16 anonim válasza:
A nők többsége undorodik a kopasz, nagydarab, tetovált emberektől.
Futószalagon gyártott köcsögök :D
10/16 anonim válasza:
Mi ezzel a bajod? Ha ilyenek tetszenek, járj ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!