Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek egy videojáték-karakteres szerepjátékban a barátnőtökkel?
Ruha, esetleg viselkedés is az adott karakterre jellemzően. Videojátékozok és nekem nagyon bejönne, de nem tudom hogy egy olyan pasi aki nem játszik mit szólna ehhez szóval elsőnek itt megkérdezem anonim.
20/L
Ha a párod nem videójátékozik, akkor honnan tudja, hogy milyen karaktert, szerepet kell majd eljátszania?
Ha ez a vágyad, akkor célszerűbb olyannal megélned aki szintén videoátékozik, azzal két legyet ütsz egy csapásra. Nem csak hogy lehet izgatni fogja, de még közös érdeklődési körötök is lesz.
Simán, szerintem nagyon jól el lehet szórakozni, ha pedig szexuálisan gondolkodunk, akkor úgyszintén, hiszen a szex nem feltétlenül komoly dolog, az a fő, hogy élvezzük az együttlétet. Bár ha sikerül beleegyeznie egy nem-játékos személynek, hogy beöltözzön, akkor azért nagyjából passzoljanak a karakterek, ne pedig egy D.Va - Donkey Kong legyen a végeredmény... ha érted mire gondolok.
Mondjuk én videójátékozok.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!