Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat az, ha fürdés közben miközben a kádban fekszem, belepisilek a kádba? 18/F
Figyelt kérdés
Ma kezdett el izgatni a dolog, nem is kicsit.. szerintetek ez miert van?2019. szept. 3. 20:58
1/8 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy miért izgat. Nem látunk bele a fejedbe...
2/8 anonim válasza:
Erre nincs magyarázat. Felizgat és kész.
3/8 anonim válasza:
Miért szeretnéd tudni az okát? Egyébként számos (mentális) oka lehet nem biztos, hogy egyből látni fogod rá a választ.
A kérdés az inkább, hogy ez téged mennyire zavar.
4/8 A kérdező kommentje:
És nem gondoljátok betegnek?
2019. szept. 4. 09:44
5/8 anonim válasza:
2# vagyok. Én nem gondolom betegnek. Vannak ennél sokkal de sokkal betegebb dolgok is
6/8 anonim válasza:
Engem is izgat, úgy megyek fürödni mindig hogy nagyon kell pisilnem és miután mosakodtam elfekszem és bele pisilek. Szerintem is nagyon izgató! Hogy miért, azt nem tudom. De mindegy is. Ha izgat, csináld! Sokan szeretjük, nem vagy vele egyedül és nem vagy ettől rosszabb ember senkinél!
7/8 anonim válasza:
Én is bele szoktam pisilni, sőt bele is épvezek, ha éppen ki kell verni. Nem vagy vele egyedül ne aggódj.
8/8 anonim válasza:
Én is bele pisilek és még izgat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!