Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők akik nem a saját élvezetükért mennek bele az análba? Miért csinálják? Igaz, hogy attól félnek elhagyja a barátjuk őket ha nem mennek bele?
Ezt olvastam, de én nem hiszem el, hogy sok lány csak azért megy bele a popószexbe, mert tart attól, ha nemet mondana, akkor a pasija félrelépne.. azt is szokták írni, hogyha a pasi mindent megkap otthon akkor nem megy máshová.. szerintem ez baromság! Az ilyen nőknek nem jutott még eszükbe, hogy nemet is lehet mondani vagy útjára lehet engedni a pasit ha különbözőek a vágyaink?
Vagy ez az egész csak kitaláció és valójában a lányok is élvezik az anált, csak ha így tálalják, akkor lehet mártírkondi és áldozatként feltüntetni magukat, hogy ezt a nagy dolgot is megteszik a szerelemért cserébe? Mondjuk azért ezt sem hiszem..
Amúgy meg.. az is érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak egy olyan pasihoz akivel nem illenek össze szexuálisan..
Na mindegy, ezeken mindig fennakadok:D
Ezt hívják finoman szólva fura kapcsolatnak.
Ha nem szeretem a burgonyafőzeléket, de a párom igen akkor még az ő kedvéért sem eszem meg bármennyire is megsértem vele.
F/41
Igen, vannak akik ezért "mennek bele". Ha az ember szeret valakit akkor sok mindent megtesz ami még "semlegesen állok hozzá, de néha belefér" - akkor korrekt egy párkapcsolatban, ha ez kölcsönösen igaz és a másik fél is rugalmas.
Ha viszont egyáltalán nem kedveli, sőt taszítja akkor nem szabad követelni, "kizsarolni" mert frusztrációt, feszültséget fog szülni ami megmérgezni a párkapcsolatot.
Esetek többségébe igen azért megy bele a lány h a párja ne hagyja el vagy ne csalja meg mert sok pasi azért megy prostihoz vagy másik nőhöz mert otthon az asszony nem engedi seggbe.nekik még az kell így megoldják h megkapják ezt a sok szerencsétlen csaj nem akarja és inkább bele megy kibírja csak ne csalják meg...
De vágyunk egy páran akik elvezik és szerezik az anal is szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!