Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti nektek az előny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nektek az előny vagy hátrány ha egy fiú aki tetszik neked nem sietteti a szexet?

Figyelt kérdés

Annak örülnétek jobban ha már néhány találkozás utána szeretne veled szexelni, vagy ha 2-3 hónap után?

Én 1 hónapja ismerem a barátnőmet. Nagyon vonzó és nagyon szívesen szexelnék vele. De szerintem még korai lenne mert nem tartunk még ott. Meg kicsit nehezen tudok közeledni hozzá, mert még sosem volt barátnőm.

Sokszor úgy érzem minta ő akarná, de nem tudom mit csináljak. Nem voltunk még olyan helyzetben.

2019. szept. 2. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
hy nem kell ezt túlgörcsölni ha szeretnéd akkor nyugodtan közeledj hozzá finoman simi csók stb aztán majd elválik, de tuti tetszik majd neki is max még lehet várat kicsit de nem hinném hogy ha nem beszéltek róla vagy nem közeledsz úgy az megoldás 27F
2019. szept. 2. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Álmom egy ilyen srác, ne aggódj ezen:)
2019. szept. 2. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu, csak én vagyok a lány. Szeretnék már szexelni, de nem közeledik úgy, én meg nyuszi vagyok lépni. :D
2019. szept. 2. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenkepp előny lenne
2019. szept. 2. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Nekem elony. Sot ha komoly szandekkal ismerkedem es egy ferfi ‘ido elott’ ram hajt szexualis teren akkor en el is engedem a dolgot. Persze csak akkor ha ez tul hamar kovetkezik be pl 2-3 randi utan. Mondjuk en amit irtal ket lehetoseg kozottire szavaznek. Nem par alkalom de nem is 2-3 honap utan legyen. Nyilvan szamit mennyire intenziv az ismerkedos idoszak de 1 honapot realisnak tartok hogy annyi legalabb kell de nem is az van hogy mar a falat kaparod hogy nem kaphatod meg:D
2019. szept. 2. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen előny :)
2019. szept. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!