Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedden, szerdán hová érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iphon2020 kérdése:

Kedden, szerdán hová érdemes menni egy 40+ os srácnak ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kicsit buliznék, imerkednék, kötetlenül.....

2019. szept. 2. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Eddig szóba nem került semmilyen város .....
2019. szept. 3. 08:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk ám, hogy tini csajokat akarsz kefélgetni. A saját korosztályod miért nem jó? Válogass onnan
2019. szept. 3. 09:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Figyelmesebben olvass légyszi 11. Nem fáj a fogam tinikre, az ágyról nem sok fogalmuk van és még nem túl bölcsek 12.
2019. szept. 3. 16:27
 14/21 anonim ***** válasza:
A nick neved elárul rólad miként a 2020 remélem nem a pinkód 🤣
2019. szept. 3. 16:34
 15/21 A kérdező kommentje:
A cinizmuson kívül van egyéb?
2019. szept. 3. 16:41
 16/21 anonim ***** válasza:
11. vagyok: Mit hagytam ki, kicsisrác?
2019. szept. 3. 17:17
 17/21 A kérdező kommentje:
Olvass vissza, nehéz a körúton sétálni vidéken
2019. szept. 3. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:

A cinizmuson kívül van egyéb is. Egy korábbi kérdéshez még azt írtad hogy 100 felett van a skalpjaid száma, bármennyit is jelentsen a valóságban.

Most komolyan: Ha VALÓBAN ennyi volt, akkor PONTOSAN tudnod kellene hogy hol, mikor, és hogyan kell az ellenkező nemmel ismerkedni. Gondolom nem tejes zacskó fenekén laksz. Biztos vannak kocsmák retrodiszkók, bárok arrafelé. Ha nincs menj oda ahol ilyen van és bulizz.

2019. szept. 3. 18:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Légyszi, lassabban..... Nem a már szajkózott fiatalság a célközönség. Valamint nem feltétlen hálóakrobatikára törekszek, szóval a kérdés gerincét fogd meg, ha nem megy, megbeszélhetjük űzi én is, bár nagyon untatnak az arrogáns és kioltató emberek.
2019. szept. 3. 18:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja.. a sokadik válaszban szerepel a körút, de a kérdésben nem. Értem máskor figyelek, de - kérlek - szerinted körút csak Budapesten van??

Csak kettő ugrik be: Győr, Nyíregyháza... de gyanús, hogy még Szegeden is van, meg Debrecenben.

2019. szept. 3. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!