Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a félelmem ismerkedés terén? Sosem lesz kapcsolatom? 20\L
A te sorsod az hogy ilyen maradsz!
20 éves korára az embernek kialakul egy szemèlyisége, nem igen fog már változni.
Beszélgettem hasonló csajjal mint te, 1 évig akart ismerkedni dugás céljából, hogy ő bízni tudjon, mondtam neki hogy 4-5 hónap oké, de 1 év? Koptattam is le nagyon gyorsan.
Nem a lépés bonyolult, amit tenned kell, hanem az elhatározást nehéz meghozni.
Képzeld el, hogy egy szakadék szélén állsz. Lenézel és félelmetes mélység tátong előtted. Egyetlen rövid lépést kell tenned előre csupán, mégis borzongsz tőle. Ilyen a helyzeted.
Ahhoz, hogy megtedd nem kellenek trükkös tanácsok, nem kellenek borzasztó bölcsességek. Egyetlen dologra van csak szükséged, a bátorságodra. Nézz magadba, nézz bele a tükörbe mélyen, láss bele annak a szemébe aki ott nézz rád és tedd fel a kérdést. Mindig ilyen lúzer akarok maradni? Örökké a félelmeimnek és nem a vágyaimnak akarok élni? Te idióta ott a tükörben, mivan ha nem tetszel nekik? Akkor bas@$#a meg ő is és mindenki más is.
Mit gondolsz ki vagyok én, hogy félnék? Ha félek is, a hajánál fogva viszem ki a félelmet, ha kell, de elegem volt.
Nézz le, dőlj előre és engedd el magad.
Nem hazudok neked, lehet hogy kemény kőre esel, de lehet, hogy a víznél is lágyabb közeg fog fogadni és kellemesen belesüppessz majd, ahogy megérkezel. Te viszont most csak zuhanj becsukott szemmel az ismeretlenbe...
Mert ezzel a lépéssél már megtetted a legfontosabbat és elindultál az úton, míg amíg ott fent állsz csak egyhelyben toporogsz.
Fussunk össze, s megbeszéljük.
Nem járnék veled, mert házas vagyok.
Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!