Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon szeretném kipróbálni az anális szexet, hol találhatnék ehhez partnert?
Az ilyen kérdés nagyon gáz, mert egyértelmű hogy jelentkezőket vársz, mintha nem tudnád hogy a 100%uk troll és vagy meleg. Vagy szerinted van a Földön egy titkos anál lelőhely, amiről csak a lányok tudnak?
Menj börtönbe ott kipróbálhatod de fájni fog.
én úgy tudom párkereső oldalakon meg tinderen elég sokan beleírják a biojukba hogy mikre gerjednek
szerintem biztos találnál lányt aki azt mondaná ő benne van
Mondjuk úgy, hogy először "normál szexre" keresel partnert és az ismerkedés megfelelő fázisában elmondod, hogy szereted az anális szexet. Ha a lány azt mondja ő is, akkor bingó, ha nem akkor meg eldöntöd hogy te mit akarsz.
A másik módszer, hogy először addig juss el "szintben" hogy a partnered azt mondja ez volt élete eddig legjobb szexe.
Ha eljutsz az anális szexig akkor tartsd be az anális szex három alapszabályát: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!