Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi vol életetek legnagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi vol életetek legnagyobb élvezése? Hogy történt? Fiuk, lányok válaszát egyaránt várom!

Figyelt kérdés

Nekem az, mikor az exem négykézláb orálozott és közben néztem a kerek,pucér fenekét es nem bírtam a látványt.

20f

2019. szept. 1. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Holnap suli! ;)
2019. szept. 1. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Pakold be a táskad mucika.
2019. szept. 1. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Nekem egy szexpartneremmel volt, idosebb volt nalam, tapasztalt es baromi vonzo pasi volt. Nagyon raerzett a testemre az elejetol fogva, szinte hihetetlen volt hogy mindig tudta mikor hol erintsen meg es raadasul eleg nagy ferfiassaga is volt. Es par alkalom szex utan mikor jobban megismertem megkedveltem es felszabadultabb lettem vele akkor valamibe nagyon betalalt mert spriccelos orgazmusom volt. Ugy meglepodtem kb azt se tudtam mi tortenik:D soha elotte nem tapasztaltam ilyet. O nem lepodott meg annyira, mondta hogy erezte hogy en kepes vagyok ra csak ki kellett hoznia belolem, es hogy orul mert keves no tud ilyet (pedig volt mar par novel elottem). Azota se sikerult massa erdekes modon. Nincs hianyerzetem vagy hasonlo de az brutal elmeny volt. Foleg hogy lattam rajta mennyire jol esett neki es felizgatta h el tudta erni nalam:)
2019. szept. 1. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán az, amikor szeretkezés közben megálltunk, mozdulatlanul feküdtünk, egyszer csak elkezdtem érezni, hogy a lány hüvelye elkezd lüktetni és egyszerre elélveztünk.
2019. szept. 1. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor barátnőmmel seggbe csináltuk es beleelveztem
2019. szept. 1. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!