Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lánynak illik takargatnia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak illik takargatnia a szexuális életét, és letagadni az igényeit?

Figyelt kérdés

Mikor bélyegzik meg?

Mikor mondják rá, hogy r,banc?

2019. aug. 31. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Azok bélyegeznek meg, akiket nem engedsz be a hálódba.

Ennyi.

2019. aug. 31. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne takargatni ha valakinek vannak igényei.

31/F.

2019. aug. 31. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem kéne takargatnia. Aki ezeket mondja az egy se@@ már bocsánat, de mindenkinek a saját dolga, hogyan éli meg a szexuális életét, aki erre kommentel az idióta.
2019. aug. 31. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátja előtt nem, másoknak meg van köze hozzá?
2019. aug. 31. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem hiszem, hogy egy lánynak takargatni kéne magát meg letagadni az igényeit, senkinek semmi köze hozzá! Egy nő is had élvezze az életet! 22L
2019. aug. 31. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek,helyek,ahol vagy 100 évvel el vannak maradva a mai modern erkölcsű világtól,szóval az ilyeneket ignorálni kell.
2019. aug. 31. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell takargatnia az igényet, de szétkürtőlnie sem kell. Inkább csak megosztania az erre alkalmas partnereivel.
2019. aug. 31. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze azt mondom nem kell a homlokára írni hogy :jaaj szeretem ha be partiznak meg ilyen vagyok olyan vagyok:D. De: ha én össze jövök egy lánnyal akkor alapnak tartom hogy nyílt lapokkal játszunk és nem titkoljuk el az igenyunket. Lehet az bármi csak ne hazudjunk már egymásnak. Szerintem akkor lessz életképes egy kapcsolat. Én voltam Dj dumbledor. Császtok! :D
2019. szept. 1. 07:56
 9/10 anonim ***** válasza:
60%

a szexuális életét a nagyközönség előtt illik takargatnia, ne verje nagydobra. a szexuális igényeit, ha összefekszik valakivel, fölösleges letagadnia, eltitkolnia, mert akkor nem lesz jó neki a szex. minél több partnere van, viszonylag rövid időn belül, annál nagyobb az esély rá, hogy ribizlinek bélyegzik. a férfiak, minél többen vannak akikkel szexelt, nagyobb eséllyel ismerik egymást és nyilván ki is beszélik a dolgokat. ha ez megtörténik, akkor annyi. innen már nincs vissza út, menthetetlenül elterjed a pletyka, amit még fel is nagyítanak. hát kb így megy ez.

38N

2019. szept. 1. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
A párod elött nem célszerű letagadni, titkolni a vágyaidat! Nem gondolatolvasó! Ha nem mondod el hogy találja ki, hogy mivel és hogyan tud neked örömet okozni!?
2019. szept. 1. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!