Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan utaljak arra a páromnál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utaljak arra a páromnál hogy szeretném kiprobálni vele az anált? Hogy jó nektek fiúk? 24l

Figyelt kérdés

2019. aug. 31. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
kérd meg rá :)
2019. aug. 31. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
24 évesen nem utalgatni kellene, hanem nyíltan megbeszélni egymással a szexualitást és elmondania, mit szeretnél.
2019. aug. 31. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a kis farkam miatt kérte mindig análba a barátnőm, a végén már teljes punci megvonás lett belőle, csak análba engedte hogy csináljuk.
2019. aug. 31. 16:23
 4/9 Lazy Lover ***** válasza:
62%
Xy szeretném ki próbálni az anális szexet ha van hozzá kedved
2019. aug. 31. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Te akkor voltál "24/L" amikor én Putyin édesfiam :"D
2019. aug. 31. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

“Figyelj.... ö.... izé.... megtennéd hogy... jaj de gáz nem merem kimondani szóval... öhm..... megtennéd hogy tágra... tudod... szóval hogy tágra b*sz*od a szűz kis seggemet?”

Engem egy ilyen felvezetés nagyon felizgatna, főleg ha pirul is hozza a lány

2019. aug. 31. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha szavak nem mennek lovahlo pozban tedd át a masik lyukba,vagy vegyél análdugó,-ánál vibri. Majd csak le esik neki .

Vagy két cumi közt mondd el neki ,hogy "Szívem szeretném ha seggbe is dugnál" Nem kell ezt túl -bonyolítani

2019. aug. 31. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Így van. Tedd át lovaglasnal a másik lyukba. Én így analoztam először barátnőmmel életemben. Gumi nélkül jól telekuldtem a lyukat. Isteni volt.
2019. aug. 31. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit megbeszélni. Lemész kutyába és tudni fogja a párod mit akarsz. Velem így történt.)

F

2019. szept. 7. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!