Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső megfog, a belső megtart, a jó szex összeláncol. Ti mennyire tartjátok igaznak ezt a mondást?
Szerintem nem igaz.
Akkor a csúnya embereknek nem lenne párja. Sokszor pont azért válnak külön, mert a belsőt, az ember énjét nem tudják elviselni. Ráadásul a megszokás sokkal jobban egymáshoz tudja láncolni az embereket, mint a szex. És ha van is szex, attól ugyanúgy félrelépnek.
En nem ertek egyet meghozza azert mert tobbszor elofordult hogy szamomra elsore nem kulonosebben vonzo pasi lt megismertem es annyira jofej volt hogy vonzova valt szamomra es osszejottunk:D a belso megszepiti a kulsot. Ezt mar tobbszor tapasztaltam. Persze egyik pasi sem visszataszito kategoria volt, de mikor baratnom kerdezte hogy ‘na bejon ez a srac?’ Akkor gondolkodas nelkul ravagtam hogy nem az esetem. Es kesobb meg osszejottunk:D
A szex resze a dolognak szinten csak felig igaz. Nekem fontos a jo szex es anelkul nem tudnek senkivel egyutt lenni. De nem lancol annyira hozza hogy ha esetleg megvaltozna a kapcsolatunk, a szemelyisege pl bantalmazova valna, akkor ne tudnam siman elhagyni. Szoval igen a jo szex belebolondit a masikba, de nem ‘lancol ossze’ mindenaron:)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!