Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki itt járt már tanárral?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki itt járt már tanárral? Milyen?

Figyelt kérdés
Nem zavaró hogy sokszor tinik csak úgy rátok köszönnek az utcán? Vagy mennyire kell sokat otthon dolgozatokat javítania?
2019. aug. 30. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én a mai napig is járok :D

nem zavar ha köszönnek

igyekszünk úgy dolgozni hogy egymásra is legyen időnk

2019. aug. 30. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem az a kérdés, hogy milyen egy tanárral járni. Nem zavaró, egy tanár tudja kezelni a helzeteket, ha a párja leszel, akkor meg te is hozzá fogsz szokni ezekhez a szitukhoz, hogy sok a fiatal körülötte, végülis ez normális, ez a hivatása. Én szeretem, nem zavaró, hozzá lehet szokni, sőt!
2019. aug. 30. 12:10
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 Hány évesek vagytok? Kb mennyit dolgozik otthon?
2019. aug. 30. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a tini szerelem fárasztóbb mikor kétszer ránéztél vagy mondtál egy jó szót mert látszik, hogy készült, és később kiderül ő ebből levette, hogy tetszik nekem. =/ Az utcán való köszönést hamar megszokod.
2019. aug. 30. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Végzősek voltunk érettségin és fél évkor jött egy fiatal tanárnéni pár évvel volt nálunk idősebb. Volt egy házibuli, ahová őt is meghítvtuk és ott összejött az egyik osztálytársunkkal. Mondani se kell, hogy titkolniuk kellett a kapcsolatukat, mivel tanár/diák pár voltak. Persze kb. mindenki tudta, hogy egy párt alkotnak, de mégsem vállalhatták fel csak érettségi után. Nos ez 98-ban azóta férj és feleség 3 gyerekkel. Szóval jól döntöttek, hogy csak amiatt nem hagyták veszni a kapcsolatot, mert nem szabadott volna.
2019. aug. 30. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne zavaró, ha a tanárra ráköszön a diákja az utcán, hiszen ismerik egymást nem? Te is köszönsz a kollégáidnak ha találkozol velük.

Tanára válogatja mennyi dolgozatot javít otthon - nyáron viszont egyet sem. A gond az, ha valaki túl sok munkát visz haza és e miatt nincs ideje a párjára/családjára. Az más kérdés, hogy méltatlanul alulfizetettek a pedagógusok.

2019. aug. 30. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A tanár nem egy különleges állatfaj és van belőle pár százezer, szóval jócskán vannak akik tanárral járnak. Nekem is van olyan ismerősöm, hogy a tanárnő hozzáment a tanítványhoz és már gyermekeik is vannak.
2019. aug. 31. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!