Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj ha ez nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ha ez nem indítja be a barátomat?

Figyelt kérdés

Én 19 barátom 22 éves. 4 hónapja vagyunk együtt és kb 2 hete nincs kedve szexelni. Kérdeztem, higy miért de elvileg csak fáradt...

gondoltam meglepem hátha kedvet kap hozzá.

Fehérneműbe vártam és mondtam, hogy bármit csinálhat és orálozni akartam. Azt mondta h később mert most nincs kedve...

Ilyen friss kapcsolatban ha már gond van hamar véget fog érni?

2019. aug. 30. 06:59
1 2
 11/15 Elfelejtett pillanat ***** válasza:
Alapvetően nem túl szerencsés szerintem az egész tálalása.Bármit csinálhat?Megdolgozott érte?Erőltesse meg magát.A kényelem sokakat ellustít.
2019. aug. 30. 07:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Fáj a fejem.
2019. aug. 30. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Ennek néhány oka lehet.

-1. nem élvezi annyira a szexet veled. Nem tudom mennyi szexuális tapasztalatod van, hogy ezt megítéld ha nem sok akkor ne találgass. És itt nem arra gondolok, hogy a végén elélvezett. Minden punciban elélvezünk általában de maga az aktus mennyire izgatta, mennyire volt élvezetes.

-2. Van valakije aki annyira lenyírja, hogy tényleg nincs kedve hozzá veled

Ez az első két pont szerintem lehetséges de kevésbé valószínű. Mert magamból kiindulva huszonévesen bármilyen puncit amihez egy nekem tetsző nő társul akárhányszor dugtam volna, akár naponta 10x.

-3. A barátod aszexuális. Ez kezdetekben nem jött elő mert kiélte a felgyülemlett hiányát de most "betelt" és nem kívánja. 20 évesen nem lehet annyira fáradt, hogy ne kelljen a punci. És tuti nem két hétig.

Viszont ha ez a helyzet akkor sajnos vagy elfogadod vagy szakítasz. Mert az idő múlásával ez caak rosszabb lesz. Lesznek időszakai amikor kíván de ha kielégül, betelik akkor újra nem fog kívánni és egyre hosszabbak lesznek az üres időszakok. Ezért gondolom nem veled van baj, hisz ha veled van akkor csak bejössz neki. Így nem hinném, hogy nem akarna megdugni ha hajtaná a vágy.

2019. aug. 30. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem más lány, itt valami más lehet
2019. aug. 30. 09:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nincs jó alakod, van egy kis felesleg rajtad, akkor lehet, hogy nem indítja be, amikor fehérneműben lát. Ajánlom a kis feszülős jelmezeket, amelyek többen takarnak (pl. a pocidat).
2019. aug. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!