Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok aki próbálta az anált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aki próbálta az anált milyen volt a legelső?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

A legelső nagyon rossz és nagyon fájt.

Az ut@na lévő már nagyon jó volt.

2019. aug. 29. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ijájájáááj! Szló szló, plíz. Kb ilyen. Csak
2019. aug. 29. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a normál, úgy anális szexnél sem törvényszerű hogy fájjon a legelső, de tartsátok be a három alapszabályt: higiénia, síkosítás, fokozatosság. Mindenképpen használjatok óvszert, s ha kétségeid vannak akkor ne fejest ugorjatok egyből a közepébe próbáljatok ki először csak egy plug-ot, vagy első alkalommal csak a finom ujjazást és utána eldöntöd van-e kedved hozzá.
2019. aug. 29. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk körülbelül 1 év után jött szóba és párom szerette volna kipróbálni. Hosszú előjáték és kényeztetés után meg persze rengeteg síkosító mellett csináltuk és neki például nagyon jó volt sőt sikerült orgazmusig eljutni. Nem csináljuk rendszeresen de egy évben 2-3 alkalommal feldobjuk vele a szexet :) 27F
2019. aug. 30. 06:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Felkészültem rendesen így már az első sem volt olyan vészes
2019. aug. 30. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Túl van gondolva az anál. Párommal előtte soha nem próbáltuk ki mással, aztán egyszer csak, amikor épp hátulról voltam benne, jött a hirtelen ötlet, hogy bedugom az ujjamat a popsijába. Kicsit elcsodálkozott, de aztán kérte, hogy csináljam még. Letérdeltem, kicsit kinyaltam a popsiját, majd még egy kis ujjazás után betettem a farkamat is. Először nem mozogtam benne, csak hagytam, hogy hozzám táguljon, utána pedig már nagyon jó volt mindkettőnknek, ma már ő vezet rá szex közben az análra.
2019. aug. 30. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!