Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt perverz vagyok, vagy ilyesmi?
A munkahelyen,ha "begerjedek" pár szexuális gondolattól,elmegyek a wc-re és koelégítem magam. Kb 5 perc az egész. Hangtalan vagyok közben,aztán mintha mi se történt volna. Ez nagyon gáz?
(Nő - ha számít)
Nem perverz, ritkán ugyan, de velem is megesik ez.
Perverz az lenne talán, ha az ott található eszközöket is használnád.
Mi a különbség az erotikus és a perverz között?
Az erotikusnál egy tollat használsz, a perverznél egy egész csirkét.
Szerintem nem perverz, nemtől függetlenül és libidótól függően elég sokan vannak így ezzel. :)
Ha pár "szexuális gondolattól" gerjedsz be, és nem egyéb feszültség levezetésére "használod" az önkielégítést, akkor szerintem ezzel semmi baj nincs.
Igaz, férfiként, de korábban többször csináltam hasonlót. Amúgy nyugodtan.
Hol dolgozol? Hátha összejöhetünk egy sessionre :D
azt mondanám, hogy normális. Szerintem már mindenkinél volt hasonló, egyszerűen nem vagy napok óta kielégülve és történik valami ami szinte a határig elvisz semmiperc alatt és nem tudsz mit csinálni, mint hogy elmenj a WCre és megkönnyebbülj.
Nálam is nem egyszer fordult már elő. Azokon a napokon aktívan jár is az agyam a szexen és a kollégákat is egészen más szemszögből nézem, de ha még fel is ajánlanák, akkor sem dugnék meg senkit a munkából. (najó, talán az intern tanulókat)
Ez nem perverzség. Előfordult velem is.
Szinten nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!