Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mostanában mi ez a sok agressz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában mi ez a sok agresszív egyén ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Néhány napja megfigyeltem, hogy ebben a kategóriában mindenki olyan agresszív, és humortalan, akármivel próbáltam viccelődni, az mind le van pontozva, de még azok a válaszok is amik értelmesek.

Nem értem jön az iskola aztán durcásak a gyerekek?

Mert tény hogy itt a legtöbben azok...

2019. aug. 29. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Szoktam agresszívabban válaszolni. Középkorú ffi vagyok és szégyen, hogy a fiatalok 90%-a milyen ferde hajlamokkal van megáldva.

Példák: alap az oràl, anál, stb. Hát nem alap! Semmi nem alap, amit a másik fél nem akar.

Anya, apa a gyerekével szexel, vagy a szülők kukkolják-e őket. Ez pláne kiveri a biztosítékot nálam. Mind küldeném kényszer gyógykezelésre.

Farok méretével kapcsolatos kérdések. Nincs szükség rá, van annyi naponta, hogy csak utána kell nézni.

Tudnám folytatni, de felesleges.

Csak azt nem értem, mi anno hogy tudtunk tapasztalatokat szerezni, mikor még net sem volt?!

2019. aug. 29. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
#10 Küldj már linket az egyik hírportálról, ahol leírták ezt az esetet
2019. aug. 29. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem mostanában, hanem általánosságban is tombol az intolerancia, a saját véleménnyel egyet nem értők lehurrogása. Csak amíg a való életben csendben frusztrálódnak magukban, addig az internet arctalansága mögé bújva bátran mernek trollkodni, köpködni.
2019. aug. 29. 12:34
 14/14 anonim ***** válasza:
33%
Megint eltelt egy nagy reményekkel induló nyár, és megint nem jutottak puncihoz. Tovább hurcolják a pokolba kívánt szüzességüket.
2019. aug. 30. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!