Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában mi ez a sok agresszív egyén ebben a kategóriában?
Néhány napja megfigyeltem, hogy ebben a kategóriában mindenki olyan agresszív, és humortalan, akármivel próbáltam viccelődni, az mind le van pontozva, de még azok a válaszok is amik értelmesek.
Nem értem jön az iskola aztán durcásak a gyerekek?
Mert tény hogy itt a legtöbben azok...
Szoktam agresszívabban válaszolni. Középkorú ffi vagyok és szégyen, hogy a fiatalok 90%-a milyen ferde hajlamokkal van megáldva.
Példák: alap az oràl, anál, stb. Hát nem alap! Semmi nem alap, amit a másik fél nem akar.
Anya, apa a gyerekével szexel, vagy a szülők kukkolják-e őket. Ez pláne kiveri a biztosítékot nálam. Mind küldeném kényszer gyógykezelésre.
Farok méretével kapcsolatos kérdések. Nincs szükség rá, van annyi naponta, hogy csak utána kell nézni.
Tudnám folytatni, de felesleges.
Csak azt nem értem, mi anno hogy tudtunk tapasztalatokat szerezni, mikor még net sem volt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!