Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szeretem magam mutogatni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretem magam mutogatni, az gáz?

Figyelt kérdés

Tetszik ha pl strandon napozás közben valaki hosszan nézi a testem, látom, hogy kívánja, és szandekoasn "kelletem" magam egy picit (pl megigazítom úgy a melltartóm, hogy be lásson, vagy az ázöltözést kint oldom meg mellette, szemezve vele, takargatva a lényeget.) Ha szoknyában ülök valakivel szemben, feltűnés nélkül fentebb - fentebb húzom, de volt olyan is hogy törökülésben ültem le egy helyen,és csipkés tangám látszódott.

Hasonló szituációból van sok, és nagyon izgat ha így megkíván egy idegen.

2019. aug. 29. 01:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
Imádom az olyan lányokat, akik szeretik magukat mutogatni.
2019. aug. 29. 06:45
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
Én le is vettem a bikinifelsőmet a Balatonon 😉
2019. aug. 29. 07:30
 13/29 Lazy Lover ***** válasza:
34%
Nem az mivel a többi nő társad is ezt csinálja
2019. aug. 29. 07:45
 14/29 kisördög1 ***** válasza:
77%
Nem gáz, nő vagy és izgalmas játék ez mit szívesen játszunk :))
2019. aug. 29. 10:40
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy látom nem vagyok ezzel egyedül :)
2019. aug. 30. 08:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hátrány, ha valóban jól is nézel ki. De valóban mi pasik imádjuk, ha lehet látni valamit a nőből.
2019. okt. 20. 22:48
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszene ha láthatnálak!!
2019. okt. 20. 22:52
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene!!
2020. ápr. 4. 23:45
 19/29 anonim ***** válasza:
74%

Nem az a baj, hogy a kulsod egyebkent jelentektelen, es csak igy kapsz figyelmet?

Van, akit telikabatban csorgo nyallal neznek ugy, hogy azt se tudja, kik vannak korulotte. Masnak meg villantania kell, vagy mar obszcennak lenni, szemkontaktust keresni, hogy megelje, milyen az, mikor nezik.

Ahogy gondolod.

2020. ápr. 4. 23:47
 20/29 anonim ***** válasza:
14%
Azert mert mas hozzadhasonlo buta kislány is ezt csinálja, nem jelenti azt hogy normalis, es nem kell megnyugodnod, h minden oke veled. Valószínű egy szűz pics4 vagy, akit rendes kapcsolat nem erdekel, csak húzni a masik agyat. Azert ezzel okosan, mert tudod aki kurv.nak áll, ne csodálkozzon ha megb@sszák:) puszi
2020. ápr. 4. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!