Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretem magam mutogatni, az gáz?
Tetszik ha pl strandon napozás közben valaki hosszan nézi a testem, látom, hogy kívánja, és szandekoasn "kelletem" magam egy picit (pl megigazítom úgy a melltartóm, hogy be lásson, vagy az ázöltözést kint oldom meg mellette, szemezve vele, takargatva a lényeget.) Ha szoknyában ülök valakivel szemben, feltűnés nélkül fentebb - fentebb húzom, de volt olyan is hogy törökülésben ültem le egy helyen,és csipkés tangám látszódott.
Hasonló szituációból van sok, és nagyon izgat ha így megkíván egy idegen.
Nem az a baj, hogy a kulsod egyebkent jelentektelen, es csak igy kapsz figyelmet?
Van, akit telikabatban csorgo nyallal neznek ugy, hogy azt se tudja, kik vannak korulotte. Masnak meg villantania kell, vagy mar obszcennak lenni, szemkontaktust keresni, hogy megelje, milyen az, mikor nezik.
Ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!