Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MolnarG29 kérdése:
Ki hallota vagy latta barmely családtagjat akciozni? Hogy éltétek meg?
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 23:17
1/10 anonim válasza:
Mindenkit láttam is, hallottam is...
2/10 anonim válasza:
A szüleimet hallottam párszor este. Hát kicsit gyomorforgató belegondolni, hiszen mégiscsak a szüleim, de ez egy természetes dolog. :D
19/L
3/10 anonim válasza:
amikor még csak egy hímivarsejt voltam akkor az egészet testközelből hallottam és láttam. Nagyon kellemetlen emlék
4/10 Lazy Lover válasza:
Ők is emberek apámèkat bátyámat nővéremet hallottam már ill láttam
5/10 anonim válasza:
5 évesen rájuk nyitottam h anya anya miért sírsz. Apám mondta h huzzak be a szobámba. 2 napig szomorú voltam mert azt hittem sírt az anyám. Tini koromban mikor leesett a dolog eléggé nevettem :D 23/L
6/10 anonim válasza:
Hallani sokszor hallottam anyumékat is, bátyáimat is.
7/10 anonim válasza:
Szombati buliból jöttünk haza barinőmmel, volt bennünk kevés pia. A szobámban még zenetévé és pezsgő... Később bratyóm is megjött egy másik buliból, ő sem volt éppen szomjas. Az ágyamon dugta meg a barinőm egy méterre tőlem. Baromi izgi volt.
9/10 anonim válasza:
14 évesen üdülőben közös szoba ...
10/10 balkalolka válasza:
Húgomat, be is szálltam harmadiknak, remek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!