Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szerettetek/szerettek összebújni a barátnőtökkel? Szerettek romantikázni vele? Vagy csak azért csináljátok sok esetben mert a barátnő szeretné, igényli?
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 21:02
11/17 anonim válasza:
Abszolút. Kemény vagyok a külvilág számára, de ha nővel vagyok, még keményebb leszek...😃 Igen, szeretem.
12/17 anonim válasza:
Imádok összebújni a Kedvesemmel. Csak behunyjuk a szemünket, és élvezzük egymást. Hangokat, illatokat, tapintásokat, érzéseket. Nagyon jó dolog összebújni. ;)
13/17 anonim válasza:
van, mikor nincs kedvem, de elviselem a kedvéért
14/17 anonim válasza:
Most kb csak arra vágyok hogy legyen valaki akivel legalább egy ölelés lehet..
18f
15/17 anonim válasza:
Én szeretek, de nem csak barátnővel, hanem lazább kapcsolatban is
16/17 anonim válasza:
Ja szeretek vele összebujni.
Ezt nem feltétlen nevezném romantikázásnak.
Kell hozzá "nyál" film gyertya,bor vagy csajos pezsi.
De azt csillként élemmeg.
Agy leáll csak az alap funkciók mükődnek:légzés,ivás,bologatás.
17/17 anonim válasza:
Szeretek és szeretem ha bújnak , előtte és utánna is. ::))
Imádom ha a fejet a vállamra hajtja és a labat rám teszi, ráadásul fehér ing van rajtam v rajta. :)
Nem tudom hogy miért de ez szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!