Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A huszonéves fiúknak vmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves fiúknak vmi fetisük hogy 40 és nőkre vágynak?

Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Vicces hogy itt most mindenki magyarazza hogy ‘egy 40es no tudja mit akar tapasztalt’ de kozben azok a huszoneves lanyok akik szinten ilyenek csak kevesbe rancos es lottyedt borrel na ok le vannak k..rvazva mert tapasztaltak annyit hogy tudjak mire vagynak mit hogy szeretnek es jok az agyban..:D ket kerdessel arrebb r..bancok, itt meg mindnekinek ilyen no kene. Erdekes sracok..
2019. aug. 27. 19:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Aha, ebben van valami. Viszont nem biztos, hogy ugyanazok ribizliznek, mint akik itt a milfeket kedvelik.

Amásik, hogy ha a tapasztalat alatt a sok dugast értjük, azt többféleképp is el lehet érni. Dugások száma = partner × dugások száma egyes partnerekkel. Matematikailag leegyszerűsítve. Magyarul lehet, hogy valaki úgy is tapasztalt, hogy egy partnerrel keveset szexelt, viszont sok partnere volt, és úgy is, hogy kevés partnere volt, de hosszú ideig.

Tehát ez a ribizlizés árnyaltabb kérdés.

2019. aug. 27. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyébkként te is leszel idősebb, lottyadt bőrrel, nem? Amúgy van, aki ad magára, van, aki meg 20-as éveiben is már leharcolt.

Előző voltam.

2019. aug. 27. 19:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Én már vagyok kedves utolso
2019. aug. 27. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

Persze valoszinu hogy nem ugyanazok irjak. Csak vicces a nagy ellentmondas

Egy 40es no tapasztaltsaga is lehet egy 20 eves hazassagbol es 50 egyejszakasbol is. De gondolom a tapasztaltsagot ugy szoktak ertelmezni a faszik hogy tobbet kiprobalt tobb partnere volt. Egy ferfival nehezebb akkora tapasztalatot szerezni. Max akkor ha a pali nagyon nyitott es mindent kiprobalnak ami letezik a vilagon. De ez azert nagyon ritka hogy minden iranyban minden teren nyitott partnert talaljon valaki.

Es igenen is leszek lottyedt es rancos termeszetesen de jelenleg nem vagyok az:D es igen vannak igenytelen mindket korosztalyban. De itt nem errol van szo

2019. aug. 27. 19:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy érettebb gondolkodású nő jó esetben határozott, céltudatos, felelősségteljes. A "tapasztaltságot" nem csak szexuális szempontból lehet érteni, hanem az élet minden más területén is. A fiatal csajok többsége - mint ahogy szinte az egész generációnk is - a pillanatnak él, nem tervez előre. Egy 35-40 körüli nő viszont már tudja, hogy milyen értékrend alapján kellene élnie, vagy legalábbis, hogy milyen alapján szeretne élni.

Részemről ez nem fétis, mert nem csak a kor határozza meg, hogy tetszik-e az adott nő. De a határozott, megbízható, érett jellem nagyon bejön, és ők többségben 30 felettiek.

2019. aug. 27. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Hát én voltam már 40+ nővel, én semmivel nem láttam extrábbnak mint korombeli 2X éves nővel.
2019. aug. 27. 20:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarnak elköteleződni és ezért hajtanak 40-es nőkre, hátha velük összejön a laza, kötetlenségektől mentes szex. Komolyra egyik se akar negyvenest.
2019. aug. 27. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!