Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta?
Figyelt kérdés
Összefutottam egy tanárral tankönyvosztásnál és beszéltem kb 2 mondatot vele, álltunk egymással szemben és láttam ahogy lenézett a mellemre miután elköszöntem. Nincsenek egyáltalán nagy melleim, sőt mondhatni kicsik. Teljesen el voltak takarva, feszülősebb felső volt rajtam. (a tanár 36 éves) Ez mit jelent? Csak úgy ránézett, vagy tetszem neki?2019. aug. 27. 18:18
1/7 anonim válasza:
Mivel férfi, ezért valószínű minden diákjának csekkolta már, csak te ezt észrevetted.. Plusz lehet, hogy nem a nagy tejcsárdákat szereti, hanem a kisebb méretűeket.
2/7 anonim válasza:
Ez ilyen férfi reflex. Lehet nincs párja.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Van neki, és nagy mellei vannak. 🙄
2019. aug. 27. 18:34
4/7 anonim válasza:
Arra gondolt vajon milyen lehet kis feszes kannákra durrantani.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ösztönösen, lehet, hogy kifejezetten tetszel neki. Nehogy túl sokat képzelj bele, ilyen gyakran előfordul. Én 40 éves vagyok, volt már, hogy megnéztem huszonéves lányt, mert olyan jól nézett ki, de eszembe nem jutna kezdeményezni bármit is.
6/7 anonim válasza:
Hogy mit jelent? Nagyjából SEMMIT! A tanárodra annyi esélyed van az érettségi bankettig mint bármelyik random hírességre a TV-ből, nagyjából 0.
Inkább a kortársaid közeledését figyeld, nagyobb az esély és hidd el az is jó lesz. S ha eljön az ideje akkor ne felejtsetek el óvszert használni! Egészségetekre :)
7/7 anonim válasza:
sexológus véleményének első felével vitatkoznék,de csak annyit jegyeznék meg inkább hogy elsősorban férfi a fickó,mi sem bizonyítja hogy megnézte a lány melleit(mint ahogy valószínűleg a többi hasonlókorúét is )s ha már női mellek...szerintem a jó dolgok kis csomagolásban érkeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!