Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet játszani a spermával? Irjatok tippeket, koszi.18/L
Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 17:11
11/12 anonim válasza:
Ez az alpáriságnak az a szintje, amire már nem vagyok kíváncsi.
12/12 anonim válasza:
Eddig azt gondoltam ,hogy lányok nincsenek ebbe a topikba, vagy csak lánynak adják ki magukat, tegnapig gondoltam ezt, amikor ugyanis voltam Budapesten és ültem egy kávézóba amikor mellém ült egy lány és beszélgetett velem, és mondta ,hogy tetszek neki érdekes személyiség vagyok, mondtam neki, hogy időre megyek PÁV-ra, ha megbocsájt elmegyek, és utána kérdezte, van e facebookom... mondtam van, de tényleg lépek. Hozzáteszem kövér vagyok én unalmas , és velem beszélgetett egy LÁNY, tutti prosti volt előtte is láttam csomó pesti csajt, hááát én elhiszem ,hogy itt is vannak ilyenek és most már elhiszem, hogy ilyenen egy lány gondolkodik. Én úgy játszok a sajátommal ,hogy zsepibe élvezek és lehúzom a wc-n.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!