Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha csak megfektetni akartok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak megfektetni akartok egy lányt ilyenkor mit tesztek?

Figyelt kérdés

Kezd érzelmeket táplálni irántad, ilyenkor szédíted, szépeket mesélsz neki, amíg oda nem adja magát úgy hogy tisztában vagy vele hogy fáj a szívének, vagy inkább hagyod hogy ne okozz neki bánatot és keresel mást?

/A kérdésre válaszolj, ne találgass meg kombinálj, és ne kezdd el nekem írni hogy mit tegyek, egyik oldalon sem állok csak kíváncsi vagyok. /

2019. aug. 27. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor jobb, ha mást keres.
2019. aug. 27. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam elsőszámú szabály szexkapcsolatnál, hogy egyikőnk se akarjon többet. Nem játszok az érzéseivel.
2019. aug. 27. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Ha a "hódítási" vonatkozását kérdezed akkor ugyanazt mintha normál kapcsolatot szeretnél - bűvöld el, érd el, hogy le akarjon veled feküdni.

Egyébiránt úgy korrekt ha nem csapod be és már az elején jelzed, lehet csak szex lesz belőle nem több. Ez alapján eldönti a partnered, hogy így is belevág-e veled vagy sem.

2019. aug. 27. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha pasi lennék olyan nőt nem súgnék meg aki gyengéd érzelmeket táplál irántam. Mert mély lelkisebet okozhatok és az sokszor károsabb mint a fizikai sérülés ...

Szóval inkább keresnék olyat aki nem érez irántam senkit és ugyan azt akarja mint én egyet szexelni majd dolog végeztével tovább menni..

2019. aug. 27. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Dugnék *
2019. aug. 27. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván ismerkedni kell, és ha az ismeretség eljutott arra a szintre, hogy kiderüljön mik a szándékai, akkor cselekedni és rákérdezni, hogy benne lenne-e egy ilyen viszonyban.
2019. aug. 27. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy lettem már azért dobva, mert szerelmes lettem. Emiatt még arra se volt hajlandó, hogy egyszer megd..ugjon. Persze előtte lökte a rizsát, meg küldte a jeleket.
2019. aug. 27. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mast keresnék. Elég parasztság a másik érzelmeivel játszadozni
2019. aug. 27. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!