Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel nem tudom kiélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel nem tudom kiélni a vágyaim. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok a barátnőmmel, mindig is problémák voltak a szexuális életünkkel. Sok évig nagyon-nagyon minimális volt az aktusok száma, de ezenfelül még rengeteg probléma volt. Ő nekem az első, és vele csakis óvszerrel tudtam idáig szeretkezni, mivel minden más fogamzásgátlótól fél. Ettől is egy picit, még pluszba meg is szakítjuk. Szívesen kipróbálnám, hogy milyen lehet óvszer nélkül, de sajnos vele nem tudom megoldani ezt. Vannak bizonyos vágyaim, nem túl extrémek, mint például valahol a szabadban szexelni, Ő ettől sajnos fél, hogy mi lesz ha meglátnak. Csak a hálószobában az ágyon tudja magát elengedni, nagyon ritkán a nappaliban a kanapén. A külsejével nem igazán törődik, legalábbis nem tisztítja rendesen a körmeit, általában feketék a kezén, lábán. A szőrtelenítéssel is akadnak problémái, hiába tettem egyszer-kétszer ÓVATOSAN rá megjegyzést, hogy jó lenne ha... De sajnos semmi. Sosem jegyezte meg egyszer sem, hogy tetszek neki, vagy valami apró megjegyzést, hogy jól nézel ki te majom, vagy valami :D. Mivel nagyon minimális volt vele az aktusok száma, nem tett soha megjegyzést, hogy vonzónak találna, nem érdekelte, hogy nem annyira nem jön be a koszos lábköröm, testszőr ilyesmi így én magamat kezdtem okolni, hogy talán nem vagyok elég vonzó. Sportolok, figyelek magamra és mégis. Mielőtt azt hinnétek, hogy ilyen hülyeségeken agonizálok, mint minimális testszőr, a mellbimbó udvarán van jó pár fekete szőrszál amit hébe-hóba kiszed, de általában ott van azért, a fenekén is nő a szőr illetve a lábán is foltokban ott hagyja általában. Mindent próbáltam vele megbeszélni, sokszor de sajnos semmi. A kérdésem az lenne hozzátok, hogy van értelme egy ilyen lánnyal foglalkozni? Ennyi idő alatt nem tudtam rajta változtatni, akkor nem is fogok már? Annyira lezúzta az önbizalmam, hogy ezek után nem mernék egy lánnyal sem kezdeni. Teljesen kilátástalannak érzem az egészet.

24 évesek vagyunk. Köszönöm előre!

2019. aug. 27. 12:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A farpofái is szőrősek, és a popsilyuka körül is. Illetve még amit nem említettem az a dereka, mondtam már neki, hogy szedje le, de nem foglalkozik vele csak megsértődik.
2019. aug. 27. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy vele báttya?

Nem bírnád fizetni egyedül a pecót?

2019. aug. 27. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha két ember szereti egymást akkor amiket leírtál (az ápolatlan körmök kivételével) nem olyan nagy dolgok amik önállóan szakító okot jelentenének, avagy ne lehetne megbeszélni, illetve megoldani.

Összességében a leírás alapján viszont úgy tűnik, lehet egykor szerettétek egymást, de ez már csak a kapcsolat agóniája.

Sok minden kell egy jó kapcsolathoz, de ami mindenképpen a jó, kiegyensúlyozott és mindkét fél részére kielégítő minőségű, mennyiségű szex.

Ez nálatok már rég nincs meg, itt az ideje egy nagy levegőt venni és elengednetek egymást, feleslegesen húzzátok az időt.

2019. aug. 27. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

A jó párkapcsolat része a jó szexuális élet.

Az egy ugyanolyan alapvető szükséglet mint a táplálkozás, lélegzés, pihenés.

Ha nem kapod meg olyna formában amilyet te szeretnél és ami neked maximálisan kielégítő akkor sosem lesz teljes a szexuális életed, frusztrált leszel az elfojtott vágyak miatt és vagy félrelépsz valakivel aki megadja amit akarsz vagy csak növeled magadban az elfojtott vágyak okozta stresszt.

4 év nem kis idő, de 14 meg 24 mégtöb blenne ha akkor lépnél félre, mert már nem bírod tovább.

Korban még elég fitalok vagytok tlaálni egy másik párt akivel maximálisan lehet jó a kapcsolatotok. Éppen ezért, ha más probléma nincs is, de ezt el kéne neki mondani. HA tud változtatni és hajlandó akkor jó. Ha nem akkor sajnos ennek pontot kell tenni a végére. Inkább megbeszélve a lehetőségekhez mérten békésen, mint egy félreépés, vagy elfojtásból fakadó hjeves vita miatt haraggal történjen meg.

A döntés a tied.

2019. aug. 27. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
28%

Te biztos, hogy ez nő és nem barlangi troll? 24 évesen hogyan lehet valaki ennyire igénytelen a külsejére? Felvetődik a kérdés, hogy higiénia úgy általában milyen szintű nála.

Kérdező, ne legyél papucs. Határozottan mondjad meg neki, hogy gusztustalan a körme, tegye rendbe magát.

2019. aug. 27. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!