Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, bevallalnatok igazan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, bevallalnatok igazan kemeny fenekelest, korbacsolast?

Figyelt kérdés
Olyat ami tenyleg faj, es nyomot is hagy :)
2019. aug. 27. 08:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem mind1 milyen nyomot . Maradandót vagy maximum 3-4 hét alatt felszívódot?

Volt szerencsém ki próbálni saját bőrömön poénból a klasszikus nádpálcát. Csíp mint a fene . Aznap minden lépésnél éreztem a sajgást az ülés még kész kihivás volt. Másnap már nem volt problema az üléssel de majdnem ,hogy fekete volt a fenekem nem is lila.. 1,5 hét után nem volt nyoma...

Ez még bevállalható

De olyan ami komoly sérülést okoz börszakadást, vérző sebeket az nekem már sok. Láttam hasonló magyar videókat és nagyon nem tetszett.

2019. aug. 27. 09:32
 12/16 subrette ***** válasza:
100%
Nekem a fekete nadálytő krém bevált a nyomok enyhítésére.
2019. aug. 27. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
En sub vagyok szoval izgat, de egyetertek a 11# -essel ebben
2019. aug. 27. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A sub/mazo nők nem csak bevállalnák, de akár vágyhatnak is rá - viszont nem bárkivel. A BDSM viszont nem arról szól hogy ütöd-vágod a partnert saját kényed-kedved szerint! Az ilyen típusú "domocskákat" (aki nem figyel a partnerre) a rutinos subok nagy ívben elkerülik.
2019. aug. 27. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Kaptam már fenekelést, de annak nem volt nagyobb nyoma, de attól ezt még szívesen kipróbálnám.

2019. aug. 27. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kemény elfenekelést igen. Mogyorófa vesszővel szoktam kapni. Mivel hogy büntetés, kell hogy fájjon. Fáj is. Előttem már leírták, hogy mivel jár, meg azt is hogy mivel enyhitem. Egy idő után eltűnik a nyoma. De azt hogy a bőr kihasadjon, és vérezzen abba nem megyek bele. A korbácsot meg kezelni tudni kell! És az bizony nyomot hagy. A lényege hogy a hátat végig verje. Én kipróbáltam egyszer két ütés erejéig a fenekemre, nagyon fájt, igy jött a menekülő szó! Szerencsére nem maradt nyom.Van aki a filmezés kedvéért bevállalja, de láttam egy-két filmet, ahol nagyon brutál módon csinálták. Na abba en nem mennék bele semmi pénzért se.
2019. aug. 30. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!