Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak lovagló pózban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak lovagló pózban tudok elélvezni? 25L

Figyelt kérdés
A párom előtt 2 sráccal voltam együtt, velük borzasztó volt a szex, nem is volt rendes kapcsolat köztünk. Azt hittem hogy soha nem fogok tudni elélvezni szex közben. Aztán megismertem a páromat, kellett legalább félév mire sikerült szex közben eléveznem de csak lovaglóban sikerül. Mostanában más pózban is mintha érezném picit azt az érzést amit lovaglónál de több nem jön. Az igaz, hogy lovaglónál sokat dob az hogy közben tudja a melleimet szívogatni ami gyenge pontom.
2019. aug. 26. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a kérdésed olyan póz kell ahol közben tud a melleiddel is foglalkozni illetve sima dugásnál is ha teheti valamelikőtök izgassa a csiklód is próbálkozni kell máshogy nem tudod meg mi a jó neked. Persze csak olyan kereteken belül ami fejben okés mert abból pl semmi jó nem származik ha minden procikád tiltakozik valami ellen de valaki rábeszél ezek ritkán sülnek el jól.
2019. aug. 26. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

szerintem a noi orgazmus fejben dol el mennyire tudsz rahangolodni a partneredre.

Biztos a melleid miatt is izgatonak talalod es amugy a csiklod is konnyen ingerelheto a lovaglo pozban ha elore hatra csuszkalsz.

Sok kellemes orgazmust. 33F

2019. aug. 26. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Mert, Nyihahahhahaa.
2019. aug. 26. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd szexológus megírja az okát
2019. aug. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!