Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan emberről, akinek 15 pasija volt 23 évesen?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 10:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
örök romantikus,talán egyszer megtalálja akit keres :)
2019. aug. 26. 11:14
 12/29 anonim ***** válasza:
19%
Neked a 15 pasiról az jön le, hogy örök romantikus? Biztos mindegyikőjükkel valami gyertyafényes vacsorán jött össze, és hetekig udvarolt neki a pasi, mire szex is lett :-D
2019. aug. 26. 11:15
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
Annyi, hogy baratnonek nem kene, de egyébként semmi gond nincs ezzel
2019. aug. 26. 11:16
 14/29 anonim ***** válasza:
35%

Jesszusom mennyi gyoker van itt... kivancsi lennek ti hany novel voltatok eddig. Ha hasonlo a szam akkor ne alszenteskedjetek meg itelkezzetek itt masok felett. Ha szuzek vagytok szinten. Ha 1-2 novel voltatok akkor a komplexus miatt hogy ti csak itt gyk ztok es nem vagytok kepesek csajozni nem kell leszolni azokat akik elik az eletuket:)

Semmit nem tudtok a norol de mar ‘baratnonek nem kene’ lol. A legtobbetek orulne ha egyaltalan lenne eselye baratnore...

2019. aug. 26. 11:22
 15/29 anonim ***** válasza:
47%
Ez a kérdés Vivien0690-ről szól:D (82 %-os, azért is akadt ki ennyire:D)
2019. aug. 26. 11:27
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

14-nek igaza van.

Mondjuk engem pont nem érdekel hogy 15 pasija volt. Felőlem...nem az én dolgom. Én örülnék, ha lett volna 15 csaj aki megdughattam volna 24 évesen.

Ez mennyiben másabb?

2019. aug. 26. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem biztos hogy rolam szol, van itt tobb no is ilyen es hasonlo szamokkal. Es vannak ferfiak is. Nem is konkretan norol szolt a kerdes. Azert akadtam ki ennyire mert azt gondolom hogy egy szam nem hataroz meg senkit es maga a kerdes is alacsony iq rol ad tanubizonysagot de az meg hagyjan mert ha valaki olyan olvassa ezt akinek mondjuk szamit mas velemenye (akar pasi akar no) akkor hibas visszajelzeseket fog kapni sajat magarol vagy arrol hogy ‘kivel erdemes’ ismerkednie stb. Es ez nem csak erre a kerdesre vonatkozik hanem rengeteg olyna kerdest latok ami alatt primitiv rosszindulatu es felrevezeto valaszokat adnak szandekosan, ami eleg veszelyes ha figyelembe vesszuk hogy az oldalt meg nem kifforrott szemelyisegu tizenevesek latogatjak eleg nagy %ban akik talan meg el is hiszik a sok hulyeseget amit egyes felhasznalok irnak a kerdesukhoz. Aztan ebbol lesz a sok komplexus onertekelesi zavar, tarskeresesi nehezseg es tarsai. Ugyhogy ezen vagyok fennakadva.. mert elarulom h szemely szerint engem nem izgat ki mit gondol rolam, konnyen ismerkedek akar komoly akar alkalmi kapcsolatra. Nem szokott problemam lenni azzal hogy nem tudnak komolyan venni mivel a szemelyisegem munkam elethelyzetem miatt meg se fordul altalaban senkinek a fejeben.

Igen neha ki tudok akadni es elveszteni a turelmem a buta emberekkel szemben. Ez valoban egy rossz tulajdonsagom. Majd dolgozom rajta hogy ignoraljam a hulyeket

2019. aug. 26. 11:39
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak egy szám, semmit nem jelent. 27 éves koromig nekem kicsit több volt, akkor mentem férjhez és azóta meg sem fordult a fejemben más férfi. 37/N
2019. aug. 26. 11:47
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Maradjunk abban, hogy aki olyan nő barátja, aki előtte a fél évfolyamnak megvolt, azt megmosolyogják. Kevés az olyan férfi, aki szereti az ilyen szitut. Ezt leszámítva az adott nő lehet okos és jó az ágyban. Csak éppen baratnonek ciki.
2019. aug. 26. 11:50
 20/29 A kérdező kommentje:

"engem nem izgat ki mit gondol rolam"

De,teged nagyon is izgat.Azert irsz mindenkinek privatot,aki nem ert veled egyet.

Annyira vicces,h te magyarazod,h masnak lehet mas velemenye,de ha nem ertenek veled egyet,egybol kiosztassz mindenkit.

Nem tunik fel,h magadat egeted le ezzel?

2019. aug. 26. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!