Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már 3eve együtt vagyunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 3eve együtt vagyunk a barátommal és semmi jelét nem láttam annak amire tegnap bukkantam rá Női tangaba melltartóba parókaba ki festve fényképezte magát. Normális férfi miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Mit tudnék neki segíteni?
2019. aug. 26. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek, mitől van, volt-e korábban, stb. - de én amúgy nem csinálnék ebből akkora ügyet. Szerintem elég sok embernek lenne egy-két fura (ám ártalmatlan) kinkje, ha nem az itt is látható drámai reakciókat kapná. Így persze senki semmi szokatlant nem vállal még a párja előtt sem.
2019. aug. 26. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek nem normálisak és ez a normális. Mindegyiknek van valami kis beütése de ezzel nincs igazából gond csak furcsa és szokatlan.
2019. nov. 10. 07:25
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Bu.i a gyerek
2021. máj. 16. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Nncs ebben feltétlen rossz . Idősebb nős férfi vagyok , és azért vettem egy tangabugyit , hogy néha abban masztizzak .
2022. okt. 17. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Na azóta mi van??Miniszoknyaban szexel veled?
2023. ápr. 27. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!