Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek ha épp varakoznátok valahol pl bankban, Szoknyaba lennétek és leterdelne életek egy pasi és elkezdené puszilgatni a lábaitokat?
Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 14:02
11/20 anonim válasza:
Szerinted netto hány mp alatt jönne oda a biztiőr és tenne ki téged, mint macskát szharni?
12/20 anonim válasza:
Szájba rugnam utana arrébb mennek szólni valakinek.
13/20 anonim válasza:
Nem is kellene megkérnem a biztonsági őrt, hogy rúgja ki, megtenné magától is.
14/20 anonim válasza:
Abban az esetben tetszene, ha senki más nem lenne rajtunk kívül a bankban, és a kamerák sem működnének.
(Aminek ugye esélye egyenlő a nullával.)
De ha kivitelezhető lenne, nem csak a lábamat kéne puszilgatnia, hanem egyre feljebb...
Majd meg kéne dugnia az egyik pulton...
15/20 anonim válasza:
Szerintem szájba rúgnám, aztán mondanám, hogy húzzon a francba, mert nem vagyok vevő a hülyeségeire, meg amúgy is barátom van. Bár lehet eddigre már kitenné a bisztiboy
17/20 anonim válasza:
Én nagyon kedvelem a bdsm világát de ismeretlenül ilyet...
Szintén arrébb rugdosnám.
18/20 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de mivel ez egy "Tegyük fel, hogy" kategóriás kérdés, belegondoltam, hogy mit tennék nőként:
engedném neki, hogy azt tegye, ami a kérdésben foglaltatik. Ezzel csak magát égetné. Majd randira hívnám.
Egy edzőteremben lenne a randi, ahol a (képzeletbeli) karatetudásomat alkalmazva lealáznám a lábaimmal, hogy egy életre tanulja meg a nők tiszteletét.
19/20 anonim válasza:
Megfognám a fejét két kézzel és éreztetném vele mint ha izgatna a dolog, hagynám hogy belemerüljön és utána váratlanul térdemmel úgy szájon rúgnám hogy a fogait is nyelje le majd talppal arcon rúgnám és ha már a földön fekszik akkor rálépnék egyik lábammal az arcára, másikkal tovább rugdosnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!