Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a puncitokat? Van, aki jobban örülne, ha pénisze lenne?
Figyelt kérdés
2019. aug. 23. 23:40
11/15 anonim válasza:
Kipróbálnám milyen férfiként a szex. De szerintem lehetetlen így megmondani hogy melyik a jobb mivel mindenki (vagyis a többség) csak az egyik oldalát ismeri. El nem tudom képzelni milyen érzés hogy egy nagyobb dolog van a lábam között.
Egyébként nem mondanám hogy szeretem. Azt se hogy tetszik a sajátom. Elvagyok vele, mást úgysem tudok csinálni. A másik fél szereti és elégedett vele és ez számít.
12/15 anonim válasza:
Én is szeretem a punciját, persze azért futsal a kíváncsiság. :)
13/15 anonim válasza:
Nő vagyok, és van péniszem. A csikló ugyanis a férfi nemiszerv női megfelelője, fizikálisan is. Szerencsés vagyok, hogy biggel rendelkezem, és szívesen nagyobbítanám természetes eszközökkel (vásárolhatóak), csak a párom nem engedi. Mondjuk én sem neki, hogy még egyszer kés alá feküdjön mellnagyobbítási indíttatással. Nervosa ez nála.
14/15 anonim válasza:
Ja, bocsánat, hogy nagyon belementem és off lett a vége.
15/15 anonim válasza:
szerintem g..ci ocsmány vagyok kb egy genetikai hulladék, ha nemek között kellene választani talán inkább férfi lennék, persze ott is szívás ha nagyon ocsmány vagy, nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!