Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek a puncitokat? Van, aki jobban örülne, ha pénisze lenne?

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 23:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

Kipróbálnám milyen férfiként a szex. De szerintem lehetetlen így megmondani hogy melyik a jobb mivel mindenki (vagyis a többség) csak az egyik oldalát ismeri. El nem tudom képzelni milyen érzés hogy egy nagyobb dolog van a lábam között.

Egyébként nem mondanám hogy szeretem. Azt se hogy tetszik a sajátom. Elvagyok vele, mást úgysem tudok csinálni. A másik fél szereti és elégedett vele és ez számít.

2019. szept. 4. 20:30
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Én is szeretem a punciját, persze azért futsal a kíváncsiság. :)
2019. szept. 5. 06:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, és van péniszem. A csikló ugyanis a férfi nemiszerv női megfelelője, fizikálisan is. Szerencsés vagyok, hogy biggel rendelkezem, és szívesen nagyobbítanám természetes eszközökkel (vásárolhatóak), csak a párom nem engedi. Mondjuk én sem neki, hogy még egyszer kés alá feküdjön mellnagyobbítási indíttatással. Nervosa ez nála.
2019. szept. 6. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, bocsánat, hogy nagyon belementem és off lett a vége.
2019. szept. 6. 00:53
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem g..ci ocsmány vagyok kb egy genetikai hulladék, ha nemek között kellene választani talán inkább férfi lennék, persze ott is szívás ha nagyon ocsmány vagy, nem tudom..
2019. szept. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!