Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig tartható fenn egy szexkapcsolat?
Én addig csinálnám amíg nem jutnának olyan dolgok eszembe, hogy pl együtt elmenni valahova. Utána én már kötődnék szerintem.
De nem tudom, mert még nem volt benne részem :D
Nekem a leghosszabb szexkapcsolatom azt hiszem masfel ev volt. Ket pasival is. Elsovel csak szimplan valamin osszevesztunk es elment a kedvem tole. Masodikkal meg megkedveltuk egymast es kicsit bonyolultta valt a dolog, elkezdett feltekenykedni de kozben nem akarta megprobalni komolyabban (wtf) szoval ott emiatt lett vege. De ez abszolut egyenfuggo van aki par szex utan is belegondol tobbet vagy van aki evekig fenn tud tartani egy ilyet. En tipikusan olyan vagyok aki el tudja kuloniteni az erzeseit, ha valaki csak szexre kell akkor persze lehetunk joban sokat beszelhetunk akar kozos program is johet, kvazi baratsag kategoria kialakulhat de nem fogok beleszeretni az illetobe. Sok lany ennel erzekenyebb tipus (kb egyik lany ismerosomnek se erossege ez)
23L
Addig amíg mindkét fél élvezettel jár össze. Ez emberfüggő. Van aki pár alkalom után megunja a másikat, és van aki évekig jár össze.
Egy idő után nyilván társul hozzá a kötődés a nő részéről legtöbbször.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!