Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás kaland, volt aki már megbánta utólag hogy belement? Ha igen miért?
#2 szóval egyből 2 pasit is "teszteltél"? mivel többes számban írtad :D
egyébként egyszer volt olyan, hogy megbántam, kicsit többet ittunk a kelleténél és így feküdtem le egy csajjal akivel megismerkedtem buliban... maradjunk annyiban, hogy másnap nem egészen úgy nézett ki a csaj, ahogy emlékeztem rá.. de így visszagondolva legalább nő volt :D:D úgyhogy azóta többet ilyet nem játszom :D
Kar h a 47% valaszado valojaban egy ferfi.Kb semmit nem ert a szexhez,de osztja az eszt,h mit h kell.
Eleg szomoru,h ilyenek adnak "tanacsot" xd
Több okból is meg szokták néha bánni az egy éjszakásokat, mert nem volt jó, nem "kellett volna" az adott partnerrel (pl. kolléga volt), félrelépés volt stb. ennek számos oka lehet. Ugyanakkor nem mindenki és nem minden egy éjszakását bánja meg, ez teljesen egyén és szituációfüggő. Nem törvényszerű a "rendes lány nem tesz ilyet"-ből eredő lelkiismeret-furdalás (ezért ne is legyen, történt, megtörtént, megvolt az oka).
A legrosszabb ha azért bánja meg valaki mert nem védekezett, úgyhogy alkalmi kapcsolatnál használjatok óvszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!